вівторок, 14 лютого 2017 14:40

Модна збірка: Емілі Ратажковскі показала, як поєднувати літні тренди
6

Фото: beauty.ua

Топ-модель Емілі Ратажковскі знялася в новій фотосесії для березневого випуску видання InStyle. Позувала в стильних та оригінальних образах, створених фешн-редактором глянцю.

На обкладинці зірка одягнена в білу футболку з написом "IN" та сині "бабусині-джинси" із завищеною талією.

Також Емілі приміряла наряди з останніх колекцій світових брендів. Продемонструвала червоний костюм Roberto Cavalli з лопардовим принтом, спортивне боді на одне плече Stella McCartney, сукню Versace та футболку Dolce & Gabbana. На знімках засвітилися аксесуари DSquared2 та туфлі з перетинками Jimmy Choo.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емілі Ратажковскі представила колекцію весна-літо в богемному стилі

"Коли я починала кар'єру в модельному бізнесі, я просто подумала: "Окей, я просто зароблю купу грошей, а потім я повернуся в школу." Однак потім я швидко зрозуміла, що у мене є всі шанси піднятися по кар'єрних сходах в цій справі. Я робила все, що мені говорили мої наставники і у мене це добре виходило. Після зрозуміла, що в світі також є більш значущі речі і своєчасно розставила пріоритети ", - розповіла Емілі у своєму інтерв'ю виданню.

Супермодель Наталія Водянова стала обличчям нової рекламної кампанії колекції H & M Conscious Exclusive. Всі речі повністю створені з перероблених матеріалів, які були знайдені у берегової лінії.

Зараз ви читаєте новину «Модна збірка: Емілі Ратажковскі показала, як поєднувати літні тренди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі