субота, 25 січня 2020 18:59

Латекс і сумки-баули: що буде модним у 2020 році
20

Латекс
Латекс
Одяг з еко-шкіри
Брючний костюм
Сумка оверсайз

Латекс, пластмаса – все, що виглядає трохи футуристично, зараз в моді. Футуристичні елементи потроху дуже активно вливаються в буденний гардероб. Про ці та інші тренди в моді 2020 року розповідає стиліст і фешн-блогер Маргарита Мурадова.

"Дуже активно вийшов у тренд квітковий принт. Він є у різних варіаціях і часто у нетипових матеріалах. Класичний квітковий теж буде актуальний. З ним можна буде сміливо експериментувати. І на диво романтичний квітковий принт можна робити іще й готичним, грубим, пацанським. Достатньо додати рвані джинси. Особисто мені більш подобається більш дрібний і м'який квітковий принт, бо його цікаво сполучати з платтям, з грубими черевиками. Квітковий принт актуальний уже другий сезон підряд як ніколи", - зазначила фешн-блогер.

Наступний тренд стилістка називає гімном майбутнього.

"Це зручність і практичність як символ активного символу життя. Практичний носибельний, комфортний одяг. Замість височезних підборів на щодень – кросівки. Скандинавські блогери, наприклад, одягають в'єтнамки з сукнями. Спортивний одяг перекочував до нас у звичайний світ. Ми спокійно носимо каблуки з треніками, ми носимо кашемірові костюми на прогулянки і іноді на зустрічі вихідного дня. Спорт зайняв у нашому житті хорошу активну позицію".

Наступний тренд – найсексуальніший. Це брючні костюми.

"Я вважаю, що немає нічого більш сексуального, ніж брючний костюм на дівчині. Це дуже жіночно і як ніщо інше підкреслює фігуру. Силуетів жакетів і брюк – величезна кількість. Тому проблеми вибору немає. Останнім часом стають популярними костюми більш по фігурі. Це не значить, що оверсайз вийшов з моди. Він просто так з моди не вийде. Немає нічого кращого за класний брючний костюм для будь-якого випадку. Він завжди доречний".

Одяг з екологічний матеріалів – ще одна тенденція. Дуже багато брендів різних цінових категорій відмовляються від натурального хутра.

"Дуже актуальні плаття і пальта з еко-шкіри. Сміливо експериментуйте і з лакованою, і з матовою шкірою".

Блискучі тканини – також на піку моди.

"Топи з паєтками можна сполучати з грубими шкіряними штанами на щодень. Потрошку ми перестаємо берегти здавалося б святковий одяг для особливих випадків, а одягаємо його коли маємо настрій", - каже Маргарита Мурадова.

Стильні зараз об'ємні широкі плечі. Одяг з підплечниками дуже красиво на контрасті підкреслює тендітну жіночу фігуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ботфорти і піджак задом наперед: як освіжити вечірній образ

Прозорі елементи і тканини – ще один модний тренд.

Це може бути одяг з напівпрозорого гіпюру. Напіврозорі плащі та інший одяг красиво виглядатимуться у поєднанні з чимось грубим – черевиками, поясами, які будуть їх заземляти. Латекс, пластмаса – все, що виглядає трохи футуристично, зараз в моді. Футуристичні елементи потроху дуже активно вливаються в буденний гардероб. До того ж прозори матеріали дають змогу створити актуальну багатошаровість", - підкреслює фен-блогер.

На Тижні чоловічої моди в Парижі демонстрували тренди, які будуть актуальними за рік - наступної весни та літа. Він тривав з 15 до 20 січня.

Супермодель 23-річна Белла Хадід взяла участь у показі колекції Lanvin осінь-зима 2020-2021 та колекції Haute Couture весна/літо 2020 дизайнера Олександра Вотьє.

Наприклад, вона представила твір дизайнера Бруно Сіаллі в рамках колекційного шоу для модного будинку Lanvin.

Дефіле влаштували просто неба - на одній з площ Парижа.

Зараз ви читаєте новину «Латекс і сумки-баули: що буде модним у 2020 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі