понеділок, 07 червня 2021 10:03

"Крокодилові черевики ніколи не куплю" – Місіс України поділилася секретами стилю

Головними правилами переможниці конкурсу Мs. Ukraine World International 36-річної Анни У в догляді за собою є гарний настрій та душевний спокій. Вона не схвалює пластичні операції та впевнена, що красива жінка не може бути злою.

Про це розповіла кореспондентці Gazeta.ua.

"Мій ранок минає так: як тільки розплющую очі, молюся. Після цього випиваю склянку води. На сніданок готую вівсянку – без цукру, солі та молока. Це моя улюблена страва. Також їм багато фруктів: манго, груші чи яблука. Перед сном обов'язково молюся і дякую за вдалий день. Не може красива жінка бути егоїстичною чи злою. Вона внутрішньо має розквітати", - розповіла Місіс України.

Автор: надане Анною У
  Головними правилами переможниці конкурсу Мs. Ukraine World International Анни У в догляді за собою є гарний настрій та душевний спокій
Головними правилами переможниці конкурсу Мs. Ukraine World International Анни У в догляді за собою є гарний настрій та душевний спокій

Пластичні операції жінка не схвалює.

"Я за натуральну красу. Тому не вдавалася до пластичних операцій. Насамперед треба дбати про здоров'я, а не зовнішній вигляд. Не палити, не вживати алкоголь і дотримуватися здорового способу життя – мої головні правила", - зазначила вона.

Переможниця конкурсу краси не витрачає значні суми на себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повна гармонія: дизайнерка показала колекцію з елементами костюмів нацменшин

"Ми з подругою-дизайнеркою Галиною Гриб можемо пошити недороге вбрання, але воно буде гарніше, ніж у магазинах. Не вважаю за потрібне платити великі суми за бренди. Краще допоможу дитбудинкам, наприклад. Краса не в грошах. Крокодилові черевики ніколи не куплю", - додала Анна У.

Переможниця конкурсу Мs. Ukraine World International Анна У має фах перекладачки з китайської мови. Заміжня за 44-річним Чи Яном У з Китаю. Подружжя працює в природоохоронній сфері та займається переробленням вторинної сировини.

Зараз ви читаєте новину «"Крокодилові черевики ніколи не куплю" – Місіс України поділилася секретами стилю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі