четвер, 24 вересня 2020 13:34

Костюми Norfin роблять комфортними холодні, вітряні та дощові дні

  Провідним виробником теплих та надійних  речей є латвійська компанія Norfin
Провідним виробником теплих та надійних речей є латвійська компанія Norfin

Із настанням осені люди переглядають свій гардероб і дбають, щоб у ньому були теплі та надійні речі. Тільки такі здатні забезпечити комфорт за поганої погоди. Найкраще із цим справляється спеціальний одяг, який розробляють із сучасних матеріалів, за передовими технологіями.

Провідним виробником таких речей є латвійська компанія Norfin. Одяг цієї компанії добре захищає від вітру, низьких температур і підвищеної вологості. Це доводить популярність серед туристів, мисливців і рибалок.

Найбільшим попитом користуються:

• демісезонні костюми;
• вироби для зимового відпочинку;
• товари для заняття спортом.

Кожна куртка чи штани - це текстильні шедеври. Вони зручні, міцні, теплі та з мінімальною вагою. При цьому мають оригінальний дизайн, який задовольнить будь-який смак.

Переваги костюмів Norfin

1. Виробник при пошитті використовує сучасні тканини і матеріали - натуральні та синтетичні. Серед натуральних найбільш поширеними є шерсть меріно та бавовна. Із синтетичних – поліестер, лайкра та еластан.

Кожен елемент одягу ідеальний. Фурнітура міцна і надійна, блискавки, кнопки і засувки - працюють справно і не створюють проблем. Для того, щоб штани і куртка служили довше, на виробах є накладки на ліктях, колінах, попереку.

2. Комфорт - це те, над чим попрацювали дуже добре. Під час пасивного або активного відпочинку демісезонні костюми і термобілизна не повинні сковувати рухи. Вони повинні гріти, коли температура повітря знижується, але не "парити".

Кожен напівкомбінезон, штани і куртки повинні обов'язково забезпечувати захист від вологи, щоб не наражати на небезпеку здоров'я рибалок. Для максимального захисту рекомендовано поєднувати термобілизну та костюми. Так можна відчути максимальний комфорт, над створенням якого латвійська компанія працює багато років.

3. Ціна костюмів відповідає собівартості виробів. Вже з першого використання покупці розуміють, що віддали гроші не дарма. Придбати костюми Norfin можна напряму від виробника на https://norfin.com.ua/kostumy/ . Істотно заощадити можна скориставшись акціями та знижками, які проходять регулярно.

Асортимент костюмів розділений на одяг для чоловіків, дорослих і дітей. Для кожної категорії є повна лінійка розмірів та різноманіття моделей.

Зараз ви читаєте новину «Костюми Norfin роблять комфортними холодні, вітряні та дощові дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі