Ексклюзиви
середа, 01 березня 2017 16:52

Конкурент бренду Chanel: бразильський дизайнер створив лялькові сукні на французький манер
14

Фото: beauty.ua

На Тижні моди в Парижі пройшов показ нової осінньо-зимової колекції французької марки Paule Ka. Заснував бренд бразильський модельєр Серж Кажфінгер в 1987 році.

Основною ідеєю сезону стала вишуканість та французька витонченість. Автор продемонстрував поєднання сучасності з класикою, яка непідвладна часу.

Сукні перетворили на лялькові витвори з корсетами та жорсткими спідницями. На подіумі представили металізовані, пухнасті та фактурні моделі.

Для ділового стилю запропонували картаті костюми з строгими жакетами, що прикрашені пір'ям, та кейпи у поєднанні з широким шарфом. Короткі пальто доповнили бахромою на подолі та рукавах. Талія виділена тонким металевим поясом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер шокував Мілан колекцією суконь з "картону"

Вечірні варіанти розділилися на два напрямки — однотонні та перенасичені блискучим принтов вбрання.

Особливу увагу дизайнер приділив аксесуарам та взуттю. До суконь він пропонує рукавиці з тілесної сітки, що усипані камінням. Клатчі створив на футуристичний манер прямокутних форм. Гостроносі туфлі обіграв геометричними фігурами на підборах та у ролі прикрас.

Дизайнер Алессандро Мікеле представив на Тижні моди в Мілані нову осінньо-зимову колекцію. Назвав її "Сад алхіміка". Поєднав давньосхідні наряди з епохою рококо, при цьому не забув про 70-ті - ключовій стилістичній декаді в історії бренду Gucci.

Зараз ви читаєте новину «Конкурент бренду Chanel: бразильський дизайнер створив лялькові сукні на французький манер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути