понеділок, 19 жовтня 2015 15:15

Комбінезон стане must have наступного сезону
3

Фото: Тарас Подолян

Комбінезон наступного сезону має бути у гардеробі кожної жінки. Так вважає київський дизайнер Андре Тан. Свою нову колекцію він презентував на 37-ому Тижні моди, який стартував 13 жовтня у столичному Мистецькому Арсеналі.

"Наступного сезону у гардеробі кожної жінки повинен з'явитися комбінезон. Однаково модними будуть спідниці і брюки із шлейками", - сказав він кореспонденту Gazeta.ua.

"Раніше таке вбрання носили тільки королівські шути. Все змінилося на початку 1970-их, коли комбінезон опинився тоді на піку популярності. Тоді їх вдягали на дискотеки і прогулянки. А зараз комбінезон підійде під будь-яку подію. Для вечірки обирайте моделі із шовку чи віскози, на роботу можна вдягти однотонну модель із мінімум деталей, а на щодень ідеально підійде джинсовий комбінезон", - порадив Андре Тан.

Для жінок з ідеальними формами дизайнер рекомендує обрати однотонні облягаючі моделі. Повнуватим краще зупинитися вибір на більш просторих комібнезонах.

"Власницям широких стегон краще пасуватимуть комбінезони із розширеними спідницями чи брюками-кльош. Жінкам із маленькими грудьми краще обрати моделі із декольте і драпіровкою на грудях", - сказав Андре Тан.

Зараз ви читаєте новину «Комбінезон стане must have наступного сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі