четвер, 26 лютого 2015 15:45

Ідеальне вбрання до 8 березня: Олена Годіс радить обирати речі пастельних відтінків
5

Фото: Надані прес-службою GODIS

Напередодні весни хочеться ніжності і романтики і якомога краще її можна втілити в образі до 8 березня. А ідеальний святковий look зобов'язаний гармоніювати зі стилем, місцем і подією. Про те, як грамотно підібрати свій образ до головного жіночого свята, Gazeta.ua розповіла дизайнер бренду GODIS Олена Годіс.

"У вашій стилістиці повинна царювати весняна легкість. Тому кращий вибір - це сукня, а колір і силует будуть залежати від зовнішності і віку. Раджу додати до образу аксесуари, серед яких можуть бути шифоновий шарф, витончені прикраси, елегантна сумочка." - зазначила дизайнер.

Олена також підкреслила, що в цьому сезоні актуальна "романтичність" у бохо-стилі, звернення до 70-х, і навіть денім.

"Краще всього зупинити свій вибір на моделях в пастельних відтінках. Виняток можна зробити для соковитих червоних квітів, що розпускаються на вашому платті. Вони не менш актуальні в сезоні весна-літо 2015. Але врахуйте, що найголовніше випромінювати любов, адже це покликання жінки." - порадила всім жінкам Олена.

Для довідки:

GODIS - це український бренд жіночого одягу та аксесуарів. Особливість бренду - створення виробів з використанням вишивки та унікальних технік. Всі колекції супроводжуються fashion-фільмами і fashion-ілюстраціями.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальне вбрання до 8 березня: Олена Годіс радить обирати речі пастельних відтінків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі