четвер, 29 січня 2015 19:30

H&M, Converse і ще 7 брендів відкриють в Україні магазини цієї весни

H&M, Converse і ще 7 брендів відкриють в Україні магазини цієї весни

Forbes. Україна повідомляє про те, що навесні 2015 року на український ринок вийдуть 9 нових міжнародних брендів. Серед них будуть довгоочікувана шведська марка демократичною одягу H&M і американський бренд спортивного взуття Converse.

Директор компанії "Українська торгова гільдія" (УТГ) Євгенія Локтіонова повідомила, що ці бренди не просто заявили про намір вийти на український ринок - вони знаходяться на фінальній стадії підписання договорів, відкриття офісів, найму персоналу і гарантовано відкриються цієї весни.

За її словами, очікується вихід таких марок як H&M (Швеція), Zara Home, Cortefiel, Violeta (Іспанія), Defacto (Туреччина), Converse, Wendy's, Subway (США), MegaIce (Казахстан). У минулому році за даними UTG на українському ринку рітейлу з'явилося 14 нових брендів: Vittorio Spernanzoni, Paker, Pedro del Hierro, Keddo, Sinsay, Стать, Twin Set, Coffee Shop Company, Intimissimi, Calzedonia, Prenatal, Vapiano, Peacocks, Fika.

Зараз ви читаєте новину «H&M, Converse і ще 7 брендів відкриють в Україні магазини цієї весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі