середа, 28 липня 2021 14:09

Екологічно, стильно, незвично: що таке тренч-конструктор і як його носити
5

Кожна зможе сама обрати колір тренчу
Фото: Фото надали у NCYZIP
Тренч шиють із екологічних матеріалів
Із таким одягом можна бути завжди у тренді
Тренч-конструктор складається з шести елементів.
Про тренч на осінь треба подумати ще з літа

Український бренд одягу NCYZIP шиє тренч-конструктор.

Головна особливість - людина може сама змінювати колір чи довжину тренча, замість того, щоб кожного сезону купувати новий.

Засновницями бренду стали блогерка Маша Тимошенко та дизайнерка Наталка Фіщенко. Gazeta.ua вони розповіли, що з таким одягом кожна дівчина може перетворитись зі споживача товару на художника, скульптора, дизайнера свого образу та гардеробу.

"Ми в NCYZIP хочемо змінити встановлену модель споживання, коли законодавці швидкої моди створюють яскравий, але короткочасний тренд і продають нам якомога більше товару під цей гомін. А потім одразу ж створюють новий тренд і знову все повторюють, залишаючи нас, як споживачів, постійно незадоволеним. Адже тільки-но ми відчули себе стильними й сучасними, як знову потрібно йти в магазин і міняти гардероб", - розказали вони.

Для виготовлення одягу-конструктору бренд використовує екологічні матеріали, власноруч переробляють денім і використовують речі для виробництва повторно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принти, які будуть модними ще кілька сезонів поспіль

"Тренч-конструктор складається з шести елементів. Основа, подовжувач, тобто нижня частина, рукави, комір і пояс. Кожен з елементів можна купити окремо. Враховуючи екологічну концепцію одягу-конструктору, ми майже не обмежені у виборі тканин для тренча. Оскільки їх носять переважно восени, то це щільні тканини з водовідштовхувальними властивостями, утеплювач з перероблених ПЕТ-пляшок. Натурального пуху не використовуємо".

Лавандовий колір стане найтрендовішим восени 2021 року. Він надзвичайно витончений, а модельєри саме з ним створюють нові осінні колекції. Дощової осені й холодної зими теплі светри й кардигани такого кольору стануть ідеальним доповненням образу.

Зараз ви читаєте новину «Екологічно, стильно, незвично: що таке тренч-конструктор і як його носити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі