середа, 17 травня 2017 17:40

Джинси-трансформатори перевертають тренди світової моди
7

Джинси Y Project
Фото: dailymail.co.uk
Джинси Y Project
Джинси Y Project
Джинси Y Project
Джинси Y Project

Бренд Y Project вирішив вразити модників світу незвичайним дизайном — створив знімні джинси. Модель трансформується в короткі шорти. Дизайнери дали виробу назву "трансформуючі джинси з вирізами".

Джинси прямого крою пофарбовані у світло-блакитний колір. Посадка на високій талії, ззаду пришиті великі кишені. На обідку шортів чотири ґудзики, що тримають нижню частину. Вартість моделі 11 600 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білі джинси роблять образ вишуканим: 9 модних прикладів

Варто зазначити, раніше дизайнери британського бренду Topshop створили прозорі штани із пластику з кишенями. У США модель коштує близько $ 100.

Відповідно до опису, їх пропонується надягати на фестивалі та костюмовані вечірки. На думку авторів, штани підходять і для повсякденного життя. Їх можна поєднувати з бікіні, сукнями, об'ємними светрами та жакетами з паєтками.

Автор: dailymail.co.uk
  Штани Topshop
Штани Topshop
Французький бренд одягу Vetements шокував модників світу незвичайною моделлю джинсів. Спільно з маркою Levis дизайнери створили джинси задом наперед. Блискавка розташована позаду, прямо по центру сідниць.
Зараз ви читаєте новину «Джинси-трансформатори перевертають тренди світової моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі