понеділок, 07 квітня 2014 19:00

Через дрес-код на випускних вечорах київські школярки відмовляються від коротких суконь
8

Дівчата націлено шукають плаття, яке можна буде одягнути і після випускного
Фото: фото надані Вікторією Котовою

Квітень - один з кращих місяців для пошуки сукні на випускний вечір. У цьому переконана стиліст і дизайнер Вікторія Котова.
"Популярними у цьому році будуть короткі сукні, - каже Котова. – Таким віддають перевагу випускниці, які на пошуки сукні вирушають без мам. Батьки хочуть бачити своїх доньок у більш стриманих нарядах, тому нав'язливо рекомендують обирати максі або плаття до колін".
Повертається мода на сукні через одне плече.
"Не раджу купувати чи брати на прокат плаття з рукавами. На випускних, які відбуватимуться у травні-червні, у таких буде спекотно. У моді мереживо і вишивка. Остання може прикрашати як корсет, так і лише пояс сукні".
За словами стиліста, у деяких столичних закладах цього року ввели дрес-код на випускні сукні.
"Про це довідалася випадково від однієї з замовниць, - розказує стиліст. - Школярка зізналася, що класний керівник і завуч уже попросили випускниць одягатися на випускний вечір стримано. Мабуть на це вплинули відверті наряди торішніх випускниць – прозорі сукні, відверті декольте та надто короткі плаття. Кому дозволяє гаманець, купує дві сукні: довгу на урочисту частину, міні – на вечірку у клубі чи ресторані, де збирається продовжити святкування".
Третина випускниць віддає перевагу грецькому фасону з легкою шовковою спідницею.
"Довгі закриті вечірні сукні теж можуть виглядати привабливо, - пояснює стиліст. – Дехто націлено шукає плаття, яке можна буде одягнути і після випускного. У теперішню кризу люди не готові віддавати 500 доларів за сукню, яку одягнуть всього раз. Таким пропоную сукні-футляри. Такі можна одягнути на весілля до подруги чи на вечірку. Вийшли з моди дуже пишні сукні, схожі на весільні".
Є київські випускниці, які націлено шукають сукні від іменитих дизайнерів.
"Одна попросила дістати мене зелену сукню від Роберто Кавалі з торішньої колекції. Інша поклала око на свіжу колекцію ліванського модельєра Зухаіра Мурада".
Нова сукня на випускний цього року обійдеться від 2 тис грн. Беушні – на 30-50 % дешевші. Знайти сукню напрокат можна у салоні чи через соцмережу.

Зараз ви читаєте новину «Через дрес-код на випускних вечорах київські школярки відмовляються від коротких суконь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі