неділя, 29 листопада 2020 23:46

Які чоботи будуть модними в сезоні

Які чоботи будуть модними в сезоні
Це позачасова модель, яка вже не один раз довела свою універсальність, адже однаково ефектно вони виглядають і зі спідницями різної довжини, і з вузькими брюками. Фото: pixabay

Дизайнерів давно не залишає байдужими дух 70-х і продовжує задавати настрій і цього осінньо-зимового сезону.

Одним з найяскравіших повернень стала поява чобіт з вільною халявою в останніх колекціях і стритстайла-хроніці, пише Vogue.

Це позачасова модель, яка вже не один раз довела свою універсальність, адже однаково ефектно вони виглядають і зі спідницями різної довжини, і з вузькими брюками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали модне декольте у 2020 році

Поєднання таких спідниць і суконь з чобітьми-гормошкою - це класика, яка прикрасить будь-який осінньо-зимовий гардероб. У колекціях брендів також представили чимало моделей в стилістиці 1970-х. Італійський бренд AGL, наприклад, представив найбільш мінімалістичну версію цього тренда - їх бежеві чоботи на невеликому каблуці можна носити абсолютно з усім. Jimmy Choo пропонують додати трохи зухвалості за допомогою пітонового принта, у Paris Texas найпомітніші збірки, а Chloe відмінно комбінують замшу з шкірою.

Цього сезону актуальні світлі кольори взуття - беж, білий і карамельний. Крім того, текстури - анімалістичні принти і тиснена шкіра будуть виглядати особливо виграшно. А якщо захочеться поекспериментувати з темою вестерну, яка тільки входить в тренд, вибирайте чобітки-козаки.

Зараз ви читаєте новину «Які чоботи будуть модними в сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі