пʼятниця, 08 червня 2018 12:30

Як стильно приховати недоліки фігури: лайфхаки від українських дизайнерів
6

Моді не важливо, яка у вас фігура. Вона пропонує найрізноманітніші стилі та напрямки для всіх жінок. За допомогою кольорів, принтів і різних фактур можна скоригувати фігуру. Є базові речі, які обов'язково повинні бути в гардеробі.

Модними секретами з Gazeta.ua поділилися засновники бренду VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік.

"Для того, щоб відчувати себе привабливою, не завжди потрібно купувати дорогі речі. Важливо правильно підібрати одяг і носити тільки те, що буде не просто прикрашати, але і приховувати можливі недоліки", - кажуть дизайнери.

Автор: Вікторія Богдан
  Засновники бренду VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік
Засновники бренду VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік

Сукні-міді

Такий фасон суконь - це абсолютна класика. Моделі чудово підходять для літа. Довжина сукні може варіюватися від коліна до середини гомілки. У ньому важливо правильно вибрати довжину, залежно від стрункості ніг.

Автор: Вікторія Богдан
  Сукня-міді
Сукня-міді

"Ці сукні підкреслюють талію, прикривають стегна, якщо у вас там є проблемні місця. Потрібно підбирати таку модель, щоб нижня спідниця не закінчувалася на найширшій частині гомілки. Обов'язково звертайте увагу на колір і принти на виробі. Ні в якому разі не беріть великі малюнки", - коментує Вікторія Богдан.

Блузки з рукавом

Блузки з коротким рукавом (з крильцем) - ідеальний варіант для літа. Також він відмінно приховує проблемні зони рук і живота. З такими моделями можна створювати багато стильних комплектів, які будуть органічні в офісі і на відпочинку.

Автор: Вікторія Богдан
  Блуза з рукавом
Блуза з рукавом

"Важливо при виборі блузки звертати увагу на довжину і на те, як вона прикриває руки. Краще вибирати блузку з крильцем, щоб воно прикривало проблемну зону. Обов'язково потрібно брати вільного крою, щоб відчувати себе комфортно. Для літа краще вибрати принт в дрібну квіточку або ж в смужку. Вони візуально роблять стрункішими. Важливо пам'ятати, що смужки можуть бути і горизонтальними, і вертикальними, але головне вузькі по ширині", - кажуть дизайнери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як влітку носити капелюх

Брючний костюм

Брючний костюм - це універсальна і стильна частина гардероба. Його можна обіграти, як і в офісний, так і casual look. Штани чінос і жилет правильної довжини приховають недоліки фігури.

Автор: Вікторія Богдан
  Брючний костюм
Брючний костюм

"Такі костюми must have цього сезону. Вони добре ховають живіт і ноги. Хочемо сказати, щоб дівчата не боялися яскравих відтінків. Адже навіть якщо є недоліки, вся увага буде на колір", - коментує Олександра Морік.

Спідниця-футляр

Ця модель користується величезним попитом серед дівчат. Спідниця-футляр формує стрункий силует, підкреслює сідниці, ікри, приховує живіт. Такі моделі поєднуються з блузами, жилетами, майками.

Автор: Вікторія Богдан
  Спідниця-футляр
Спідниця-футляр

"Якщо хочете виглядати стрункішими, вибирайте вироби з дрібними принтами. Це може бути горошок або квіточки. Також можна доповнювати образ масивними прикрасами. Довжину можна вибрати різною, але краще звернути увагу на міді, тоді ви створите загадковий образ", - розповідають Вікторія і Олександра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блискучий скотч на принадах замість бікіні - новий тренд літа

Сарафан з геометричним малюнком

Завдяки такому сарафану можна створювати елегантні образи і неважко розставити акценти, замаскувавши недоліки. Такий фасон підійде дівчатам з проблемними зонами ніг.

"Звертайте увагу на сарафани з геометричним малюнком, так як сам принт привертає на себе більшу увагу. Форма сарафана візуально робить фігуру стрункішою", - діляться виробники VMMA.

Автор: Вікторія Богдан
  Сарафан з геометричним малюнком
Сарафан з геометричним малюнком

Стильні і модні речі, актуальні силуети, правильно розставлені акценти допоможуть виглядати чудово. Власницям пишних форм не обов'язково приховувати їх під балахонами і одягатися тільки в сірі та чорні тони. Лише необхідно сформувати свій набір одягу і вдалих фасонів, які будуть робити фігуру привабливою.

Блузи - універсальний предмет жіночого гардеробу. У літню пору вони також будуть актуальні. Перевага блузок в тому, що з однією і тією ж можна скласти не один ансамбль стилів і луків. Вони прекрасно вписуються в будь-який наряд дівчини, як повсякденний, так і вечірній чи діловий. Залишається підібрати найбільш вдалі фасони.

Зараз ви читаєте новину «Як стильно приховати недоліки фігури: лайфхаки від українських дизайнерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі