четвер, 22 листопада 2018 14:37

Як правильно носити джинси невисоким дівчатам
8

Здаватися вищою допомагають прямі джинси
Фото: newstime.in.ua
Здаватися вищою допомагають прямі джинси
Здаватися вищою допомагають прямі джинси
Модель kick-flare
Зараз актуальні джинси довжиною 7/8

Джинси вважаються одним із найлегших елементів гардеробу, але з їхнім вибором теж можна промахнутись. Особливо, якщо ви не маєте модельних параметрів і зросту.

Пропонуємо переглянути декілька порад у виборі джинсів для невисоких жінок.

Прямі джинси

Здаватися вищою допомагають прямі джинси. Класичний крій візуально робить фігуру стрункішою і підкреслює стегна. "Мамині джинси", що вже кілька сезонів є найбільш популярними, є різновидом прямих. Носити таку модель краще всього з кросівками, підвернувши штанини.

Моделі slim

Власницям струнких ніг з тонкими щиколотками варто звернути увагу на обтислі моделі. Їх можна носити як з підборами, так і без. Сьогодні в моді джинси з оригінальними деталями – вишивкою і мереживом.

Автор: lifehackfashion.com
  Сьогодні в моді джинси з оригінальними деталями – вишивкою і мереживом
Сьогодні в моді джинси з оригінальними деталями – вишивкою і мереживом

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарний модний бренд спровокував гучний скандал

Модель сropped

Джинси можуть допомогти візуально подовжити ноги. Для цього вибирайте моделі з підрізаними штанинами. Наприклад, зараз актуальні джинси довжиною 7/8, штанини яких закінчуються на рівні щиколоток, так звані сropped. У поєднанні з блейзером такі джинси виглядатимуть по-діловому.

Автор: EJ|STYLE
  Здаватися вищою допомагають прямі джинси
Здаватися вищою допомагають прямі джинси

Модель kick-flare

Ще одні джинси з коротким кроєм – так звані kick-flare. Їх легко впізнати за високою талією і короткими штанинами, з кльошем на рівні щиколоток. Такі джинси були популярними в 70-х, тому ідеально пасують для вбрання в стилі ретро. Крім того, їх можна носити зі звичайними сорочками або худі, як будь-які інші моделі. Цікавий вигляд мають штучно зістарені kick-flare: такі джинси допоможуть додати рок-н-рольного характеру повсякденну вбранню.

Автор: ladyline.me
  Модель kick-flare
Модель kick-flare

Модні помилки

Жінкам з невисоким зростом варто відмовитись від джинсів "бойфрендів". Занадто широкий і просторий крій порушує гармонію фігури. Цей негативний ефект надто помітний на мініатюрних дівчатах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представили трендові сукні сезону осінь-зима 2018

Друга невдала модель – джинси із заниженою талією. Можливо, вони зручні, але зовсім не підкреслюють фігуру. В таких джинсах жінка буде здаватися ще нижчою. Краще вибрати протилежний варіант моделі з високою талією. Вони не створюють ефект низького росту і до того ж візуально подовжують ноги.

Цієї зими модними будуть об'ємні наряди, шкіряні речі, твідові наряди, анімалістичний принт та хутро. Об'ємні речі будуть головним трендом сезону. Їх перевагою є тепло та те, що в наступних сезонах ще будуть модними. Можна доповнити свій образ шкіряними речами. Це можуть бути штани, спідниці, сумки, курточки.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно носити джинси невисоким дівчатам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі