вівторок, 07 травня 2019 21:29

4 модні сукні для романтичного побачення
11

Автор: Вікторія Богдан
  Одягайте перевірені речі - вони додадуть вам більше впевненості і спокою
Одягайте перевірені речі - вони додадуть вам більше впевненості і спокою

Як одягнутися на романтичне побачення, щоб було і друге - це завдання не з легких та потребує особливого підходу.

"Жінка в першу чергу одягається для себе: подобаєшся собі, сподобаєшся й іншим. Наша головна порада - не женіться за модою, найкраще ви будете виглядати в комфортному для вас вбранні з хорошої тканини", - діляться українські дизайнери Вікторія Богдан і Олександра Морік (VMMA).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11 пар взуття, які ніколи не виходять з моди

Святкова червона сукня

Як би банально не звучало, але це як і раніше безпрограшний варіант. По-перше - це класика, по-друге - це модно, по-третє - це сексуально. Якщо ви хочете вбити наповал вашого обранця в день побачення, то це саме той варіант, який вам підійде.

Правило 1

Важливо запам'ятати, ви повинні залишатися сама собою і не "пускати пил в очі". Не зраджуйте собі і своїм принципам. Переваги підсвітіть, а недоліки прикрийте.

Автор: Вікторія Богдан
 

Ніжне і легке плаття-міді

Шифонові сукні незмінно асоціюються з ніжністю, романтичністю і красою жінки, особливо якщо воно рожевого або бузкового відтінку. Вони ідеально підходять для тих дівчат, які хочуть справити враження на свого обранця.

Автор: Вікторія Богдан
 
Автор: Вікторія Богдан
 
Автор: Вікторія Богдан
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брутальний Кіану Рівз зачарував у фотосеті для модного бренду

Правило 2

Одягайте перевірені речі - вони додадуть вам більше впевненості і спокою. Ви повинні отримувати задоволення від спілкування, а не думати, як на вас сидить плаття або чи добре укладене волосся.

Квітковий настрій

Рік за роком українські дизайнери створюють квіткові колекції, вони продовжують бути в тренді. Якщо ви зупините свою увагу на довгому максі з квітковим принтом, то будьте обережні, щоб ваше спіднє не проглядалося через тканину. Квіткові принти можуть бути абсолютно різної форми і кольорів, зараз в моді соковиті відтінки. Таке вбрання найбільше підходить для прогулянки по парку або набережній.

Автор: Вікторія Богдан
 
Автор: Вікторія Богдан
 
Автор: Вікторія Богдан
 

Правило 3

Не переборщити. Занадто міні або занадто в підлогу, занадто облягає або занадто безшовне, викликає багато питань у партнера. Відомий факт, що чоловікам подобаються природні дівчата, безпрограшний варіант - нюдовий макіяж. Це також стосується вашої зачіски, зробіть щось просте, не експериментуйте.

Грайлива сукня з відкритими плечима

Лаконічне, однотонне, прикрашене декором у верхній частині і приталене. Цей варіант найбільше підійде, якщо вас запросять в красивий і дорогий ресторан. Такий фасон потрібно підбирати під комплекцію.

Автор: Вікторія Богдан
 
Автор: Вікторія Богдан
 

Правило 4

Посміхайтеся. В цілому, завершення побачення залежить від багатьох факторів, а тому числі і від того, яке враження справив ваш зовнішній вигляд, але не на всі сто відсотків. Адже на думку психологів, більшою мірою успіх залежить від позитивної атмосфери і гарного настрою у вас обох.

Чорний, білий і темно-синій формують базовий гардероб. Однак герцогиня Кембриджська вибрала інший колір для формування своїх елегантних образів. У цьому році 37-річна Кейт Міддлтон на публіці часто з'являлася в речах відтінку лісового зеленого.

Зараз ви читаєте новину «4 модні сукні для романтичного побачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі