четвер, 06 травня 2021 21:40

Світська левиця, яка водить доньку з 2 років у салони краси, стала "супермамою"
5

У 36-му випуску психологічного реаліті "Супермама" глядачі дізналися, хто здобув перемогу. Цього тижня за звання "супермами" боролися чотири жінки з Запоріжжя.

Конкурентки вже побували в гостях у світської левиці 42-річної Ілони, атлетки 31-річної Дар'ї і мами-свято 30-річної Анжеліки. У сьогоднішньому випуску учасниці дізналися, які має правила виховання дітей і стиль життя блогерка 29-річна Анастасія.

Дарія займається пауерліфтингом. Її син увесь час проводить з мамою в спортзалі. Учасниці були шоковані тим, в яких умовах вони живуть. Жінка розповіла, що після розлучення в неї майже не залишилося грошей.

Ілона працює у сфері міжнародних знайомств. Вона зізнавалася, що роками намагалася завагітніти. Тепер майже ввесь час жінка проводить з донькою.

Ілона працює у сфері міжнародних знайомств
Фото: скріншот з відео
Дарія займається пауерліфтингом
Анастасія разом з чоловіком Дмитром мають сина Георгія
У сім'ї Анжеліки вихованням доньки і господарством займається чоловік
Карпачов коментує протягом шоу вчинки жінок

У сім'ї Анжеліки вихованням доньки і господарством займається чоловік. Вона розповідала, що страждає на обсесивно-компульсивний розлад, і щодня вживає антидепресанти.

Анастасія разом з чоловіком Дмитром мають сина Георгія. Жінка зазначала, що не дослухається до думки людей, в яких вона про це не питала. Також запевняла, що на дитячих майданчиках вони бувають рідко задля того, щоб не спілкуватися з іншими мамами і не обговорювати вміння дітей. Анастасія стверджує, що народження сина допомогло їй знайти себе в блогінгу. Учасниць здивувало, що першою думкою, коли жінка дізналася про вагітність, були сумніви, чи зможе вона розділити кохання між собакою Маріком і майбутньою дитиною. Також конкуренток вразило те, що Анастасія нормально ставиться до синяків і ґуль, які набиває син.

"Реакція учасниці на ситуацію неадекватна. Мама не має дорікати собі за кожен синець дитини, адже це прямий шлях до неврозу. Звісно, варто дбати про безпеку сина, але передбачити всі ситуації просто неможливо", - зауважив психолог Дмитро Карпачов.

У фіналі учасниці дізналися, скільки балів кожна отримала. Ілоні поставили 66 балів, Дар'ї - 59, Анжеліці - 47, Анастасії - 45. Карпачов поділив свої бонусні бали між світською левицею та атлеткою. Але Дар'ї це не допомогло виграти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готувати до поразок, не давати порожніх обіцянок і не бити - як виховують дітей Педан, Кароль і Джамала

"Супермамою" цього тижня стала Ілона.

Минулого тижня за перемогу в шоу "Супермама" боролися чотири киянки. Уже вийшов в ефір 32-й випуск психологічного реаліті. Глядачі та учасниці вже дізналися, яких правил виховання дітей дотримуються та який мають стиль життя майстриня голосу 43-річна Наталія, приборкувачка чоловіків 40-річна Дар'я та досвідчена мама-леді Світлана. Сьогодні конкурентки побували в гостях у сурогатної матері 32-річної Катерини.

Зараз ви читаєте новину «Світська левиця, яка водить доньку з 2 років у салони краси, стала "супермамою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі