пʼятниця, 25 березня 2016 13:38

Сексуальна австралійка танцювала на пілоні за тиждень до пологів
5

Фото: Instagram cleothehurricane

36-річна австралійка Джилл Маклін показала, що під час вагітності можна залишатися сексуальною і дуже спокусливою.

Професійна танцівниця Джилл Маклін (в танцювальних колах відома як Клео Ураган) не закинула свою улюблену справу навіть після того, як дізналася про вагітність. Жінка продовжувала тренування, адже тільки тоді вона відчувала себе добре.

"Для жінки дуже важливо відчувати себе сексуальною. Для мене сексуальність - це високий каблук і шпагат", - говорить танцівниця.

Джилл виключила небезпечні трюки, але відмовити собі в туфлях на високих підборах вона так і не змогла. Протягом вагітності вона ділилася своїми знімками і відео на сторінці в Facebook і щодня отримувала безліч гнівних повідомлень, в яких жінки звинувачували її в тому, що вона наражає на небезпеку майбутнього малюка.

"Я дуже серйозно ставлюся до своєї вагітності і ніколи не дозволила б собі надіти каблук, якби я невпевнено себе відчувала в такому взутті. Чесно кажучи, я себе відчуваю більш незграбною, коли ходжу по будинку босоніж", - відповіла Джилл на випади обурених підписників.

Вчора в Instagram Маклін з'явилося перше фото мами з малюком. Тепер ми бачимо, що дитина абсолютно здорова, а значить мама знала, що танці здоров'ю малюка аж ніяк не загрожують.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальна австралійка танцювала на пілоні за тиждень до пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі