пʼятниця, 26 грудня 2014 11:26

Очистити праску від забруднень допоможе сода і зубна паста
18

Використання солі для очищення пригару на підошві праски. 1. На прасувальну дошку покладіть бавовняну тканину або паперовий рушник - такий, який потім можна без жалю викинути.
2. На тканину насипте столову ложку крупної солі. Особливо добре метод працює з морською сіллю.
3. Увімкніть праску на максимальне значення нагрівання, повністю вимкніть пар.
4. Прасуйте посипаний сіллю рушник без сильного натиску на праску. При цьому нагар з підошви прилипне на сіль, поступово поверхня праски очиститься до блискучоЇ дзеркальної поверхні.
Використання солі та оцту для чищення нагару на прасці 1. Оцет і сіль в рівних частинах змішайте в каструльці і поставте на середній вогонь до повного розчинення солі. Оцет не повинен закипіти. Запах у нагрітого засобу, звичайно, не з найприємніших, але чистячі властивості його прекрасні.

Забруднена праска - проблема багатьох господинь. При прасуванні вона бруднить одяг, псує його і залишає неприємний запах.

Засобів для позбавлення від цієї неприємності багато. В магазинах можна знайти спеціальні засоби для очищення праски. Але ми пропонуємо вам скористатися тим, що знайдеться під рукою у будь-якої господині.

Дивіться в галереї, як легко очистити праску від забруднення.

Зараз ви читаєте новину «Очистити праску від забруднень допоможе сода і зубна паста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі