середа, 11 жовтня 2017 23:41

Мережу підкорила реакція дівчинки на звістку про її удочеріння

Мережу підкорила реакція дівчинки на звістку про її удочеріння
Світ вразила реакція 11-річної Танни Батерфілд на звістку про її удочерінння. Фото: ABC News

Мережу стрімко підкорює відео з реакцією 11-річної Танни Баттерфілд із США, яка дізналася, що її нарешті удочерили. Зворушливий момент був знятий випадково в одній зі шкіл для дітей-сиріт, що в американському штаті Юта.

Кадри, на яких вихователька каже дівчинці, що за нею приїхали, зворушили мільйони людей.

За словами працівниці закладу, де жила Танна, дівчинка попросила її відразу ж повідомити новини, як тільки вона щось дізнається.

Раніше Танна була знайома з прийомними батьками - родиною Фішерів. Вони відвідували її протягом двох років, але не наважувалися забрати дитину додому. Також довго робили документи. Тому зустріч із новою сім'єю стала для Танни довгоочікуваною. Тепер вона приєдналася до двох інших дітей Фішерів - 13-річного Ейдена і 10-річної Мейсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хвилинний ролик про усиновлення зворушив мільйони

Сім'я розповіла, що довгий час мала проблеми з безпліддям, тому тепер хоче якомога більше дітей.

Американці Том і Кортні Гілмор влаштували сюрприз для двох сиріт, перед тим, як їх усиновити. Протягом трьох років пара Гілмор проходила бюрократичні процедури усиновлення брата і сестри - 10-річного Елайджі і 12-річної Дженіел. Після закінчення процесу Том і Кортні вирішили по-особливому про це розповісти.

Зараз ви читаєте новину «Мережу підкорила реакція дівчинки на звістку про її удочеріння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі