пʼятниця, 07 травня 2021 09:00

Чи існує зв'язок між депресією та втратою енергії до життя

Чи існує зв'язок між депресією та втратою енергії до життя
Життєва енергія впливає на всі сфери життя і пов'язана із стресом. Фото: pixabay

З втратою життєвої енергії сильно пов'язаний стан депресії в людини.

Якщо людина не хоче взагалі нічого - це і є депресивний стан, розповіла Gazeta.ua коуч з життєвої енергії Олена Садома.

За її словами, це вже захворювання, яке потрібно лікувати зі спеціалістом. Вирішивши це, тільки тоді можна займатися життєвою енергією і знаходити моменти та людей, які її надаватимуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експертка назвала фактори, які забирають в людини інтерес до життя

"Першочергово - розібратися в причині депресії. І тоді займатися відновленням енергії буде, як пластир на величезну рану. Людині в такій ситуації рекомендують прогулянки, будь-які види активності. Але ці рекомендації матимуть різні ефекти у випадку лікування депресії та у випадку підвищення якості свого життя та пошуку енергії" - каже фахівчиня.

Олена Садома стверджує, що життєва енергія впливає на всі сфери життя.

"Якщо є сили, то людина ефективно працюватиме на роботі. Вона зможе будувати гарні відносини в родині, з друзями та знайомими. Тоді легко розвиватися і навчатися нового, більше заробляти. Адже ситуації, які потребують якісного рішення, не здаватимуться складними. А людина без життєвої енергії стресові ситуації, найімовірніше, оминатиме, а не вирішуватиме, розуміючи, що не впорається з ними".

Із невпевненістю в собі треба боротися, тому що вона може завадити здійсненню мрій та цілей у житті. Ця риса не виникає просто так, а є результатом недовіри до себе та низької оцінки власних можливостей. Найкраще вирішення проблеми - діяти, а не лише обдумувати.

Зараз ви читаєте новину «Чи існує зв'язок між депресією та втратою енергії до життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі