четвер, 14 квітня 2016 16:10

Акро-йога під час вагітності: активна мама вразила весь світ
7

Ліззі Томбер придбала популярність завдяки вражаючим знімкам, які вона публікувала під час вагітності. Ліззі та її чоловік Джош Янг практикують акро-йогу (парна йога, об'єднує в собі елементи йоги і акробатики), і вагітність не стала на заваді для їх щоденної практики.

З перших місяців вагітності 33-річна Ліззі почала публікувати вражаючі знімки в своєму фотоблозі, який швидко привернув увагу тисяч підписників з усього світу. Порадившись з лікарем, який спостерігав жінку весь період вагітності, Ліззі не припинила тренування, і займалася аж до моменту пологів.

"Мій лікар дійсно здивувався, але сказав: "Якщо ви відчуваєте себе комфортно, і займаєтеся на регулярній основі, то вам не варто припиняти заняття", - розповіла жінка в одному з інтерв'ю.

У лютому цього року Томбер стала мамою, і досить швидко повернулася до занять. В її фотоблозі з'явилися кадри, на яких вона займається акро-йогою вже разом зі своїм новонародженим сином - вона тримає малюка на руках, і при цьому виконує складні елементи.

Пара планує поступово навчати акро-йозі і свого малюка. Батьки почали займатися з хлопчиком, коли він досить зміцнів і зміг самостійно тримати голівку. У майбутньому вони сподіваються навчити сина всьому тому, що вміють самі.

Відео дивіться в Instagram Ліззі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна австралійка танцювала на пілоні за тиждень до пологів

Зараз ви читаєте новину «Акро-йога під час вагітності: активна мама вразила весь світ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі