четвер, 22 квітня 2021 13:34

Як завоювати довіру нових людей - поради

Як завоювати довіру нових людей - поради
Є прості правила, щоб встановити довіру. Фото: pixabay

Дорослим буває важко налагодити стосунки з людьми в новому оточенні.

У кожного свій досвід позаду, але це можна постаратися зробити, використовуючи чотири правила, пише канал "Психологічна підтримка" в Telegram.

"Коли ви спілкуєтеся з великою кількістю людей, очевидно, що не виходить подобатися всім й одразу. Кожна людина має свій характер, звички, ті чи інші життєві пріоритети. Налагодити стосунки з новими знайомими, колегами по роботі або з бізнес-клієнтами допомагає така риса, як надійність. Важливо продемонструвати всім, що ви надійні й заслуговуєте їхню довіру", – кажуть спеціалісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прості прийоми, щоб впоратися із нерішучістю

Перше правило - не перебивати. Щоб людина відкрилась, її важливо слухати.

Друга порада - відкрито запитувати. Побудова питання має бути такою, щоб людина не просто відповіла коротко, а щоб її це спонукало сказати більше та продовжити розмову.

Третє - проявляти терплячість та послідовність. За кілька днів довіри не можна створити. Треба спілкуватись довго й не нехтувати обіцянками та сказаним.

Четверте правило - не судити. Цього не потрібно робити, коли чиїсь погляди не є ідентичними з вашими. Адже кожна людина має свою думку.

Завелика кількість друзів і приятелів може погано позначитись на здобутті успіху в житті. Водночас їхня цілковита відсутність також погана. Людина може підтримувати лише деяку кількість зв'язків за певний час. Він вважає, що магічним числом є 150 – саме стільки потрібно для успіху в житті. Водночас це не означає, що треба мати саме стільки друзів. Ця цифра включає сумарно друзів, приятелів, колег і родичів, які утворюють коло спілкування людини.

Зараз ви читаєте новину «Як завоювати довіру нових людей - поради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі