вівторок, 04 червня 2019 05:28

Як виявити емоційне насильство у сім'ї

Як виявити  емоційне насильство у сім'ї
Часом не помічаємо, що наш партнер - це емоційний насильник

Якщо партнер все забороняє, контролює, має доступ до всіх соціальних мереж та ніколи не буває винним - він емоційний насильник.

Коли після знайомства пройшов тиждень, і є намір жити разом - це не завжди палке кохання, це може бути бажання надмірного контролю.

Крім контролю може бути ізоляція від друзів та рідних. Якщо чоловік постійно скаржиться і забороняє бачитися з друзями, то це важлива ознака емоційного насильства.

Може початися навіювання постійної вини, розповідає edinstvennaya.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підготуватися до вагітності - поради Уляни Супрун

Якщо у партнера є пароль від телефону чи соціальних мереж можливий навіть варіант, що обранець буде стежити за місцем розташування.

Можливо, будуть заборони гуляти наодинці, ходити на роботу, дивитися фільми. І особливо не можна витрачати гроші, віддати партнеру, так як не вмієте витрачати гроші.

Признаками також є погіршення морального стану. Психіка чинить опір та з'являється відчуття нещасливої долі в цих відносинах. Особливо, якщо партнер постійно говорить негативні речі.

Зараз ви читаєте новину «Як виявити емоційне насильство у сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі