четвер, 24 грудня 2015 17:32

"Від "Динамо" не дочекаєшся видовищного футболу"

Що допомогло киянам пройти до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Імпонувала гра "Динамо" у виїзних матчах. Здобули шість очок, від "Челсі" пропустили на останніх хвилинах. Якщо на чужому стадіоні команда не боїться нав'язувати супернику свою гру, не комплексує, то вона заслуговує на вихід у наступне коло. Мені здалося, кияни НАБАГАТО ВПЕВНЕНІШЕ ВИГЛЯДАЛИ НА ВИЇЗДІ, НІЖ УДОМА. Проти наступного суперника треба зіграти так, як у Порту – компактно, агресивно, не залишаючи вільних зон. Динамівці вже досягли багато чого, але можна і треба мріяти про більше. Команда росте, коли в неї є нереалізовані амбіції.

Анатолій ДЕМ'ЯНЕНКО, 56 років, колишній футболіст київського "Динамо"

  Дані: голосування на сайті gazeta.ua. Кількість голосів: 897
Дані: голосування на сайті gazeta.ua. Кількість голосів: 897

Успіх "Динамо" став можливий завдяки збігу обставин. Перше: сприятливий жереб. Друге: погана форма "Челсі" цієї осені. Третє: "Порту" влітку продав багато гравців і перебуває на стадії перебудови. Четверте: календар матчів. Добре, що закінчували поєдинком проти "Маккабі".

З іншого боку, перед стартом турніру не чекав від "Динамо" виходу з групи. Тому – молодці. Дуже грамотно зіграли в Португалії.

Але я – прихильник видовищного футболу. Від "Динамо" ж його не дочекаєшся. В останньому поєдинку проти "Маккабі" кияни просто мучилися. Хоча суперник був на рівні восьмого-десятого місця в чемпіонаті України.

Віктор ЛЕОНЕНКО, 46 років, колишній футболіст київського "Динамо"

Причина успіху киян – у якісній роботі Сергія Реброва. Кожен гравець знає свій маневр. У жодному матчі Ліги чемпіонів динамівці не мали розгубленого вигляду. Команда вміє тримати удар і знає собі ціну. Соромно за неї не буде ні проти "Реала", ні проти "Барселони". У більшості матчів кияни вели гру. Найближчим часом

ТРЕБА ПОКРАЩИТИ РЕАЛІЗАЦІЮ МОМЕНТІВ.

Владислав ВАЩУК, 40 років, колишній футболіст київського "Динамо"

Упродовж осінньої частини сезону Реброву вдавалося залишати підопічних голодними до футболу. Конкуренцію відчував кожен. Приміром, Ярмоленко був невдоволений заміною в другому таймі матчу національного чемпіонату проти "Чорноморця". Справжнього конкурента не має хіба Рибалка. Він поєднує між собою оборонну й атакувальну ланки. Навесні ЗДАТЕН ПОСИЛИТИ ГРУ ТЕОДОРЧИК. Агресивний, жадібний до голів форвард штрафного майданчика – з ним Ребров розширить можливості команди в атаці.

Іван ВЕРБИЦЬКИЙ, 34 роки, журналіст інтернет-порталу ua-football.com

Зараз ви читаєте новину «"Від "Динамо" не дочекаєшся видовищного футболу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі