четвер, 02 грудня 2010 15:06

Велика "Барса" для маленького "Реала"

Президент мадридського "Реала" Флорентіно Перес завжди купував зірок-гравців. На тренерський місток особливої уваги не звертав. Для нього було важливо, аби там була людина, яка не лізтиме в трансферну політику й мовчатиме, навіть якщо ти продаєш Макелеле, щоб замінити його Бекхемом.

Рік тому Перес переглянув свою думку, але домовитися з Арсеном Венгером не зумів. І команда, на посилення якої пішло 250 мільйонів євро, не здобула минулого сезону жодного титулу.

Перес оголосив Моуріньйо головною зіркою клубу

Флорентіно запросив португальця Жозе Моуріньйо, який торік виграв з "Інтером" Лігу чемпіонів, і оголосив його головною зіркою клубу. Тому матч "Барселона" - "Реал" став протистоянням не Мессі з Кріштіану Роналду, а Гвардьоли - з Моуріньйо.

Португалець поступився 0:5. Тренерам такого рівня нерідко вдається переламати хід поєдинку після перерви. Але "Реал" у другому таймі навпаки - "поплив".

Моуріньйо вміє робити висновки з невдач - команди "вистрілюють" на другий рік його праці. Можливо, це станеться і з "Реалом". Поки ж мадридці залишили дощовий "Камп Ноу" з підмоченою репутацією, а місцева преса пише про "велику "Барсу" для маленького "Реала".

Зараз ви читаєте новину «Велика "Барса" для маленького "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі