четвер, 04 березня 2021 09:54

В екстрених випадках кожне рішення має бути правильне

За рік в Україні грабують близько 15 тисяч квартир. Більшість власників після цього не знаходять своїх речей і не можуть повернути колишнього спокою при наближенні до вхідних дверей дому.

Пропорційно до збільшення кількості пограбувань зростає і кількість реклами охоронних фірм. Із бігбордів і відеороликів усміхаються охоронці біля сучасних машин з мигалками. Обіцяють надійний захист і швидке підключення. Але в такій серйозній справі гарне авто й обіцянки не основне.

Найголовніше – досвід і використання сучасних технологій. Саме це має компанія "Венбест", що працює з 1991 року й охороняє 77 674 об'єкти

П'ять фактів про охорону від "Венбест"

  Оператори пульта моніторингу групи охоронних структур ”Венбест” працюють у максимально комфортних умовах. Це дозволяє підтримувати постійну концентрацію протягом зміни і приймати виважені й безпомилкові рішення
Оператори пульта моніторингу групи охоронних структур ”Венбест” працюють у максимально комфортних умовах. Це дозволяє підтримувати постійну концентрацію протягом зміни і приймати виважені й безпомилкові рішення

1. Найсучасніший пульт спостереження в Україні

Запорука успіху роботи охоронної фірми – це швидкість реакції й точність дій. Перший із цих двох критеріїв забезпечує центр моніторингу. Він у компанії "Венбест" оснащений найсучаснішим обладнанням, працює цілодобово й сім днів на тиждень, без перерв і затримок. Пульт моніторингу – одна з найважливіших ланок у роботі сучасної охоронної фірми.

"Венбест" використовує пристрої Enterprise-класу, що забезпечують найвищий ступінь надійності. Центр моніторингу має п'ять резервних каналів живлення, вісім незалежних каналів інтернет-зв'язку, систему сухого гасіння пожеж і восьмирівневий контроль роботи операторів і груп мобільного реагування. Це в поєднанні з сучасними комп'ютерними програмами забезпечує надійний захист клієнтів фірми "Венбест". Пульт спостереження – як неприступна фортеця, що може працювати й охороняти клієнтів понад шість місяців без підключення до міських енергосистем.

2. Ефективні працівники

У компанії "Венбест" працюють понад 2,5 тис. людей. У цьому випадку така кількість суттєво підвищує якість. Спеціалісти регулярно проходять тренінги, централізоване навчання й моніторинг ефективності у власному Центрі підготовки охоронців, що з 2013 року має державну акредитацію.

Для кожного оператора створені максимально комфортні умови роботи – з відповідним графіком, атмосферою й увагою керівництва. Так забезпечують зосередженість працівників, аби в екстрених випадках кожне їхнє рішення було правильне.

3. Посилена увага до кожного об'єкта

Робота в компанії "Венбест" побудована так, що контроль кожного об'єкта не замикається на одній людині. Функціонує система взаємоконтролю між співробітниками. Вона напрацьована майже за 30 років і підкріплена найсучаснішими технологіями.

За обробкою сигналу тривоги слідує багаторівневий контроль. Передача цієї інформації йде за двома каналами зв'язку. Зокрема по рації і на планшет.

4. Результат із першого разу

В екстрених ситуаціях є лише одна спроба знешкодити небезпеку. Другого шансу ніхто не дає. Це добре знають в охоронній фірмі "Венбест". Там вибудували роботу так, щоб ніколи і ні в чому не було жодних відмов. На всіх ділянках роботи працює система щонайменше подвійного резервування. Це працює не лише з електричним і радіотехнічним обладнанням, а й із людьми. У компанії є штат резерву. Їх виводять у разі екстрених ситуацій чи інших потреб.

5. Найшвидший зв'язок

Оператори "Венбест" можуть миттєво зв'язатися з потрібним патрулем компанії. Сигнал тривоги з центру моніторингу автоматично передається на планшет екіпажу й дублюється за допомогою POC-рацій (система, що використовує мобільний зв'язок оператора. – Країна) або цифрових радіостанцій. Патруль отримує інформацію про об'єкт – координати, шляхи під'їзду, фото, ймовірні точки входу/виходу. Система прокладає найкоротший маршрут з урахуванням обстановки на дорогах. Через рацію оператор дублює або доповнює дані стосовно об'єкта, щоб виключити можливість технічного збою та надати точну інформацію щодо спрацювання датчиків. І оператор, і чергова частина бачать через двократний GPS-моніторинг розташування кожного члена патруля та їхньої машини.

Роботу патруля контролює й координує чергова частина. Відстежує пересування автомобілів і людей. В екстрених ситуаціях бере справу під свій контроль: направляє додаткові групи та координує роботу правоохоронних органів. Наявність чергової частини – одна з переваг охоронної компанії "Венбест", ні оператор, ні екіпаж не витрачають часу в разі виникнення позаштатних ситуацій. У кожного підрозділу своя зона відповідальності.

Уберегти власне майно, житло і, головне, життя та здоров'я просто – довірте охорону професіоналам із найсучаснішим пультом охорони й кваліфікованим персоналом.

Зараз ви читаєте новину «В екстрених випадках кожне рішення має бути правильне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі