четвер, 15 квітня 2021 09:53

В автомобіля на ходу відпало колесо

Канадійка 53-річна Денг Праватудом виграла в лотерею 60 мільйонів доларів, використавши комбінацію цифр, що наснилися її чоловіку. Пара грає понад 20 років і жодного разу не отримувала призів.

Працювали різноробами, а через пандемію лишилися без заробітку. З виграшу роздадуть борги, допоможуть дітям з освітою й почнуть подорожувати.

Які ваші сни збувалися?

Довго не могла знайти обручку. Вирішила, що загубила не вдома і час із нею попрощатися. Але наснилося, як донька грається ляльками, наче в них весілля. І надіває Барбі мою прикрасу. Зранку перевірила іграшки. Дитина причепила обручку на ляльку замість корони.

Олена ГОНЧАРЕНКО, 40 років, перукарка, Дніпро

 

Чоловік потрапив в аварію, терміново потрібні були гроші. Дуже переймалася, бо час ішов, а ніде було навіть позичити. На­снилося, наче знаходжу гаманець із великою сумою. Гроші віддаю власнику, а той каже, що вони мої. За кілька днів начальник скинув 30 тисяч гривень. Сказав, що сталася помилка і мені

кілька місяців недоплачували.

Ірина ОСИПОВА, 28 років, програмістка, Київ

Через хворобу почала глухнути, лікування не допомагало. Якось наснилося, що довго йшла чорною ріллею, навкруги стояла гробова тиша, небо темне. І тут раптом опинилася на зеленій галявині, де чітко почула спів птахів. На огляді лікар сказав, що нарешті помітні результати процедур. Невдовзі слух почав повертатися.

Інна ГНАТЮК, 47 років, вихователька, Кіровоград

Наснився покійний дід. Ніби ще хлопцем разом із ним обідав. Каже: "Сину, не жени на машині. У тебе там поломка, буде біда". За кілька днів прямо на повороті в авто відпало ліве переднє колесо. Якби швидкість була більша, злетів би в кювет.

Леонід БІЛЬЧЕНКО, 50 років, водій, Мукачево Закарпатської області

Донька майже 10 років не могла завагітніти. Лікарі розводили руками. Якось уві сні до мене підбігла маленька дівчинка. Взяла її на руки, а вона каже, що тепер я її баба. За кілька днів діти приголомшили новиною – взяли доньку з дитячого будинку.

Ольга РАДЧЕНКО, 68 років, Київ

Уві сні тримала в долонях купу копійок. Враз упустила всі на землю. Вони так виразно задзеленчали, наче наяву. Я їх збирала та плакала. Прочитала, що розсипаний дріб'язок сниться до фінансової втрати. За кілька днів мій дім пограбу­вали.

Яна РІЗОК, 41 рік, домогосподарка, Черкаси

Наснилося, що гуляю біля ставка в селі, де виріс. На березі із землі почали вилазити бридкі черви. Їх було надзвичайно багато, що не давали зайти у воду. За місяць у тому ставку втопився батько.

Михайло РЕПАЛО, 45 років, начальник охорони, Полтава

Побачила уві сні майбутнього чоловіка. Наче попереду йде високий чорнявий хлопець і кудись тягне мене за руку. А я позаду біжу в білій сукні і кричу: "Ваню, зачекай!" Ще подумала, чого саме це ім'я, адже зовсім мені не подобається. За два роки побралася з чорнявим Іваном.

Златослава РОГОВСЬКА, 30 років, підприємиця, Львів

Зараз ви читаєте новину «В автомобіля на ходу відпало колесо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі