четвер, 10 березня 2011 16:04

Ukrainian Fashion Week, 15-22 березня

Київ, Мистецький Арсенал, вул. Лаврська, 12-14

"Буде такий одяг, що ти тільки подумав - а він уже сам розстібнувся"

Андре ТАН, 27 років

До погано вдягнених людей ставлюсь, як лікар до пацієнтів: треба вилікувати. Найчастіше погано вдягаються до 30 років. Дуже рідко зустрінеш негарно вбрану жінку в 40-50. Тільки якщо взагалі себе не любить. Вона вже з досвідом, розуміє, що їй пасує, а що - ні. У нас мудрі жінки. Українка одночасно хороша мама, вірна дружина, вправна куховарка, повія в ліжку, успішна на роботі. Нещодавно повернувся з Америки. Там жінки обмежені. Їх тільки гроші турбують. А наші знають знак зодіаку чи не кожної зірки.

Можна купувати дешеві футболки, джинси, трикотажні светри. Але не дай Боже заощадити на кашеміровому светрі - він має бути дорогий. Дешевий одразу розтягнеться. Ніколи не економте на взутті, воно має бути якісне. Нове пальто українки купують раз на п'ять років. Воно має добре сидіти по фігурі. Якщо побачили пальто своєї мрії на розпродажу, а розмір не підходить, - краще не брати. Сумка повинна бути дорога, бо прослужить щонайменше три роки. Заощадьте на клатчі - його носитимете рідко. Не слід жаліти грошей на коктейльні й вечірні сукні. Хоч і вдягнете її раз чи два, але маєте бути у всій красі, бо виходите на люди. Білизну можна купувати недорогу. Щоденні прикраси можуть бути дешеві, але в жодному разі не економте на діамантах. Взагалі, вони пасують жінкам за 60. Молодим краще носити перли. Якщо йдете в політику - вони просто обов'язкові. Діаманти блищать поверхово, а перли мають внутрішній смисл.

Раніше стежили, що актуальне: горошок чи клітинка, визначалися з кольорами. Цього сезону буде модне абсолютно все. У майбутньому одяг буде передусім комфортний. Уже є "розумні тканини", що змінюють колір залежно від температури тіла й тиску людини. Буде такий одяг, що ти тільки подумав - а він уже сам розстібнувся.

Зараз ви читаєте новину «Ukrainian Fashion Week, 15-22 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі