середа, 16 вересня 2020 14:47

Ударилася об чиєсь коліно. Прокусила губу, вибила зуб

Сумку з одягом і ноутбуком вкрали дикі кабани у 63-річного Берні, який відпочивав голяка біля озера в Берліні. Свиноматка Ельза схопила речі та чкурнула разом із двома поросятами. Чоловік кинувся навздогін. Свідки знімали погоню. Кабани втекли.

Ми запитали читачів: які прикрощі ставалися з вами на відпочинку?

На 50-річчя діти подарували путівку в Єгипет. Уперше виїхав за кордон. Узяв екскурсію в інше місто. Дорогою ставали дивитися на різні цікавинки. Після однієї зупинки сів не в той автобус. Мій поїхав. До готелю добирався автостопом. Решту днів сидів біля басейну.

Іван МИКОЛЕНКО, 53 роки, електрик, Суми

У Кирилівці каталася на банані. На повороті так занесло, що щелепою вдарилася об чиєсь коліно. Прокусила губу, вибила зуб. Більше на такі розваги не згоджуюся. Тільки плаваю на матраці.

Анна МАРЦИНОВСЬКА, 33 роки, касирка, Черкаси

 

Захопилася катанням на дошці. Раз пливла у плавках, які зав'язуються по боках. Не помітила, що один із вузликів розв'язався. Їхала кілька хвилин гола.

Ірина ТАРАСОВА, 28 років, веб-дизайнер, Київ

Друзі в Таїланді пригостили стравами із жуків. Це звична вечеря, пояснили. Смак гидкий, але їв, щоб не образити. Нудило весь вечір. Друзі зізналися, що розіграли. Думали, що відмовлюся.

Сергій ОМЕЛЮК, 25 років, програміст, Київ

Із подругою подорожували Україною. У столиці запізнилися на потяг додому. Грошей на квитки не було. До пізньої ночі пропонували перехожим купити мій шарф і шапку. Один хлопець пожалів і просто дав кошти на білети.

Ірина ШЕВЧЕНКО, 24 роки, журналістка, Черкаси

У Норвегії їхав автобусом без квитка, бо начитався, що там не перевіряють. Натрапив на контролера. Вимагали штраф 900 крон – майже 100 доларів. Грошей не мав, то забрали в поліцію. Погрожували протримати в камері кілька днів. Врятував товариш, привіз необхідну суму.

Віталій КОЖУШНИЙ, 28 років, менеджер, Кропивницький

Забронював готельний номер у Кракові на три ночі. Сплатив близько 3 тисяч гривень. Коли прилетів у Польщу і прийшов за вказаною адресою, готелю не було. Жителі двоповерхівки розповіли, що туристи не вперше шукають у їхньому домі фантомні номери.

Андрій МАЛЕЦЬКИЙ, 32 роки, рекламний агент, Полтава

Із товаришем поїхали на нічну риболовлю до ставка за 30 кіло­метрів від міста. Випили, закусили. Серед ночі посварилися через дрібницю. Він зібрав снасті, стрибнув у машину і поїхав. Чекав годину, але він не повернувся. Додому йшов пішки 8 годин.

Валерій ЮРЧЕНКО, 37 років, Дніпро

Поверталася з дискотеки і провалилася у відкритий люк, не помітила його. Дивом нічого не зламала. Але добряче розбила брову, забила спину, подерла шкіру біля ребер, на ногах і руках. Два тижні пролежала на лікарняному.

Юлія ДАШУТІНА, 25 років, перукарка, Харків

Зараз ви читаєте новину «Ударилася об чиєсь коліно. Прокусила губу, вибила зуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі