четвер, 03 червня 2010 16:41

У Вінниці презентували іменну марку, присвячену хірургу Миколі Пирогову

Понеділок, 31 травня, 12.06


61-річний голова Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк розповідає про продаж ВАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча":

- Це неординарна ситуація. Понад 50 тисяч народу, які живуть не тільки в Маріуполі, і їхні інтереси - під ударом. Угода проведена. За 240 із чимось мільйонів гривень. При фактичній вартості 2 мільярди доларів.

Прес-конференція триває в залі засідань на 11-му поверсі будівлі адміністрації, що на бульв. Пушкіна, 34.

- Якщо там є склад злочину, то Генеральна прокуратура має відкрити кримінальну справу й розбиратися з власниками, брокером і реєстратором. Просто звинувачувати когось у цій ситуації не можна.

У цей день голова правління і гендиректор комбінату 71-річний Володимир Бойко поїхав до Києва для зустрічей в уряді та Адміністрації президента. Саме його звинувачували в продажу заводу невідомим росіянам. Однак, Бойко заявляв, що підприємство атакували рейдери, а він ні з ким ніколи не домовлявся про продаж акцій комбінату.

А в цей час:


28-річна Олена Попадинець та 29-річна Марина Керита розповідають офіціанту в ужгородському ресторані "Деца у нотаря", що святкують Міжнародний день блондинок. Той думає: дівчата хильнули зайвого.

- Кудись телефонував, уточнював, а потім приніс нам по вершковому десерту із фруктами. Вибачився, що не знав про такий день, - каже Олена. - В інтернеті побачила, що є таке свято. Я народилася білявкою, тому для мене це важливо.


47-річний Юрій Малько з міста Комсомольськ на Полтавщині на галявині біля залізничної колії станції Золотнішино роздає інтерв'ю журналістам. Годину перед тим він побив світовий рекорд: протягнув на метр 22 залізничні вагони вагою 500 т.


У холі адмінбудівлі "ТЕЦ-5" у селі Подворки Дергачівського району Харківщини прощаються з 65-річним Геннадієм Вороновським. Депутат облради й колишній керівник теплоцентралі помер 28 травня.

- Біда. Чотири місяці тому поховав дружину. Вона теж у нас працювала, - перешіптуються дві жінки.

Вороновський - Герой України, заслужений енергетик.


У столичному палаці "Україна" триває забіг дітей в повзунках "Бебі-драйв-2". Вдягнених у однакові жовто-гарячі футболки малюків ділять на вікові групи, наклеюють на кожного номер та відпускають на м'який мат.

У віковій групі від 2 до 3 років швидше за всіх під п'ятим номером повзе 2-річна Олександра. З іншого боку мати Даша Соколовська заохочує її шоколадкою. Дівчинка успішно долає 4-метрову дистанцію. Отримує диплом та іграшки.


У Вінниці презентують іменну марку, присвячену хірургу Миколі Пирогову. Випустили 200 марок до 200-річчя з дня його народження.

- За правилами Всесвітньої поштової спілки, така марка може випускатися раз на 50 років, - каже голова Вінницької обласної організації філателістів Юрій Козак.


54-річна Світлана Москаленко в селі Канищів Мурованокуриловецького району на Вінниччині з доньками Наталією, Євгенією та Лілією збираються по гриби до місцевої посадки. За кілька годин жінки їх приготують і з'їдять на обід. Увечері родину привезуть до реанімації районної лікарні з отруєнням.




В Ялтинському зоопарку "Казка" народився амурський леопард. Усього в природі їх не більш як 30.

 

28 травня в Києві викрали 22-річну студентку Інституту міжнародних відносин Ірину Лазаренко, дочку екс-заступника голови Фонду держмайна Сергія Лазаренка. Дівчину заштовхали в білий мікроавтобус, щойно вона вийшла зі своєї машини біля гуртожитку інституту.

 



Цитати

"У КПУ і у БЮТ є одна спільна риса - це демагогія. І є одна риса, яка їх роз'єднує: якщо КПУ - це просто демагогія, то БЮТ - це демагогія у вишиванці"

Віктор ЮЩЕНКО, третій президент України

 

"Тільки за чотири місяці цього року 120 злочинів скоїли із застосуванням вогнепальної зброї й вибухівки. У нас що, Ірак?"

Геннадій МОСКАЛЬ, народний депутат від НУ-НС, про проект закону, що дозволить купувати травматичну зброю всім громадянам

 



Цифри

$1,2 млн коштує годинник київського мера Леоніда Черновецького Sky Moon Tourbillon від Patek Philippe, який він одягнув на засіданні ради регіонів у Львові. Подібний  годинник носить американський мільярдер Білл Ґейтс.

20 суконь і п'ять пар взуття візьме на конкурс "Міс Всесвіт" учасниця від України Анна Пославська.

2 тижні не можна купатися одеситам у Чорному морі через десятки тонн фекалій, що потрапили з каналізації.

 



Анекдоти

- Куме, чули, "Запоріжсталь" продали росіянам? Невже Ахметов уже не головний спонсор Януковича?

- А навіщо Януковичу гроші Ахметова, коли в нього гроші всієї країни?!

 

Політична рокіровка в Україні: до влади прийшла організована злочинність.

Неорганізована перейшла в опозицію.

 

- Черговий конфуз Януковича! Він переплутав Буковель із Буковиною.

- Та це він вирішив підкинути новий привід для жартів, щоб скоріше забули за вінок.

 

- Не підкажете адресу сайта президента України?

- Записуйте: "Янукович, собака, України, крапка, нет!"

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці презентували іменну марку, присвячену хірургу Миколі Пирогову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі