четвер, 10 червня 2021 09:27

У найдорожчому процесі пара не могла поділити собаку

Суд Великої Британії залишив російському олігархові 64-річному Фархаду Ахмедову яхту "Луна" за 225 мільйонів фунтів. Його колишня дружина 48-річна Тетяна намагалася довести, що судно не входить в угоду про компенсацію їй 450 мільйонів фунтів, хотіла забрати. Найняла команду, що відстежувала, як Ахмедов приховує активи

Теодор МАЙЛЗ, 47 років, сімейний агент, Лондон, Велика Британія:

– Клієнт хотів знати, з ким зраджує дружина. Та, коли прийшов на зустріч, в останній момент попросив спалити конверт із доказами. Мовляв, вони поговорили й деталі не мають значення. Заплатив потрійну ціну.

Інше агентство найняло стежити за чоловіком. А вони його попередили, бо добре заплатив. Їхню фірму назавжди позбавили ліцензії.

Не порушуємо приватного простору, не ставимо камер у номерах. Так буває тільки у фільмах. Востаннє вистежили чоловіка з коханкою за їхніми фотографіями в соцмережі.

Автор: gettyimages.com
  Яхта Luna належить російському олігархові Фархаду Ахмедову. Її хотіла відсудити після розлучення дружина Тетяна. Чоловік на всі її претензії й позови відповідає, що більше нічого не заплатить. Розбагатів на торгівлі газом і нафтою
Яхта Luna належить російському олігархові Фархаду Ахмедову. Її хотіла відсудити після розлучення дружина Тетяна. Чоловік на всі її претензії й позови відповідає, що більше нічого не заплатить. Розбагатів на торгівлі газом і нафтою

Алан ДЕЙТОН, 61 рік, юрист, Нью-Йорк, США:

– Багато людей пропонують "допомогти" вирішити складні ситуації з розлученням. Маніпулюють фотографіями з коханцями, не гребують монтажем. Прийшла клієнтка, яку чоловік зняв під час скандалу. Відео змонтували так, ніби вона божевільна. Опіка не віддала би їй дітей. Ми вчинили дзеркально. Знищили його дорогі ключки для гольфа і зняли реакцію.

Часом у правовому полі діяти неможливо. Звернувся чоловік, якому дружина не давала розлучення й сім разів наймала детективів. Платила їм зі спільного рахунку. Він готовий був на будь-які відступні, аби здихатися її. Процес тривав шість років.

У нашому найдорожчому процесі пара не могла поділити пса. Про будинки, банківські рахунки та яхту було прописано в контракті. А що робити із собакою – неясно. На тій справі я заробив на рік школи онучці.

Сін ЛЯО, 36 років, сімейна агентка, Пекін, Китай:

– Більшість клієнток – дружини, яких зраджують чоловіки. Треба представити коханку в невигідному світлі. Найскладніше, коли жінка просто любить – її не знімеш у ресторані з іншим. Наші працівники провокують конфліктні ситуації. Часом роблять вигляд, ніби вона телефонує коханцю додому. Просимо дружин кілька разів завадити чоловікам поїхати на побачення. Полюбовниці влаштовують скандали, нервують.

Раз вистежили чоловіка, який знущався з повій. Інший замовляв молодих дівчат. Говоримо з дружиною, підключаємо юристів. Якщо жінка хоче все зам'яти – далі не співпрацюємо.

Найважчий випадок був, коли чоловік зраджував дружину з її сестрою. Емоційно тяжко, коли коханка народжує від чоловіка. Якщо дружина готова змиритися – допомагаємо. Деякі жінки бояться говорити відкрито. Потрібні посередники, як ми.

124 мільярди доларів становлять статки 65-річного Біла Ґейтса. З дружиною 56-річною Меліндою прожили 27 років. Після розлучення вона отримала $3,5 млрд цінними паперами.

Решти деталей угоди не розголошують

Зараз ви читаєте новину «У найдорожчому процесі пара не могла поділити собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі