середа, 21 жовтня 2020 14:26

Сусідка голосно говорить. Усі знають, які труси вдягнув її дід

У Хмельницькому, на вулиці Львівське шосе, жінку засипало сміттям у власній квартирі. Аби звільнити, рятувальники за кілька годин розібрали стіну. Сусіди нарікають, що її захаращене помешкання смердить.

Як вам заважають сусіди?

 

Замовив доставку. Посилку привезла дів­чина з пишними формами. Забрав товар, подякував, усміхнувся, пішов до квартири. За годину сусіди зателефонували дружині та сказали, що я зустрічаюся з іншою і вона вагітна.

Віталій КОЧЕРГ, 41 рік, охоронець, Одеса

Сусідка вдарила змію і перекинула через паркан у наш двір. Донька не помітила її в траві, наступила. Змія заворушилася. Від страху мала почала заїкатися.

Оксана ВАЛОВА, 38 років, домогосподарка, місто Прилуки Чернігівської області

Поруч живе подружжя. Готують вечерю пізно вночі. Я в такий час лягаю спати, але через їхнє "кулінарне шоу" й запахи по всій квартирі постійно хочу їсти.

Лілія КРАВЧЕНКО, хореограф, 27 років, Черкаси

Сусіди голосно кохалися. Ми ніяковіли від тих звуків, а 10-річна донька зацікавилася, що відбувається за стіною. Зустрів сусідку, зробив зауваження. Та здивувалася. Виявилося, чоловік водив коханку.

Петро ШУВАЛОВ, 45 років, приватний підприємець, місто Кривий Ріг

Коли сусід не має настрою, вмикає сумну музику та підспівує на весь голос. Особ­ливо часто – восени.

Ірина БРОВЧЕНКО, 21 рік, майстер тату, Кропивницький

Сусідка-пенсіонерка пригощає мого 6-річного сина солодощами. Прошу не давати, бо малий має алергію. Вона наче не чує. Після їхніх зустрічей змушена напихати дитину ліками.

Валерія САМСУРА, 43 роки, продавчиня, місто Кам'янець-Подільський на Хмельниччині

Чи не щодня з п'ятої ранку сусідка голосно розмовляє телефоном. Усі сусіди знають подробиці їхнього життя. Навіть які труси вдягнув її дід.

Ліана НІКОЛАС, 25 років, менеджер, Черкаси

Сусід захоплюється стрільбою з пневматичної гвинтівки. Спершу стріляв по мішені, потім – по горобцях. Почав знаходити кулі й на своєму дворі. Він віджартовується. Мовляв, ніякої шкоди, кулі ж гумові. Коли покалічив наших куріпок, я звернувся до поліції.

Олександр ЦИБКО, 50 років, водій, Житомир

У квартирі нашого багатоповерхового будинку літня жінка тримає курей і півня. Той кукурікає кожні 2–3 години вдень і вночі. З квартири тхне. Сусіди скаржилися в поліцію. Але жінка нікого в помешкання не впускає.

Борис ЮРЧЕНКО, 34 роки, безробітний, Черкаси

Зараз ви читаєте новину «Сусідка голосно говорить. Усі знають, які труси вдягнув її дід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі