четвер, 23 грудня 2010 13:23

Суркіс - не Суркіс

На останньому українському Конгресі Федерації футболу делегати намагалися поставити питання про вотум довіри президенту ФФУ Григорієві Суркісу. Не вдалося. Григорій Михайлович залишився на посаді.

Наш футбол занедбаний. Ситуацію треба виправляти, щоб матчі українського чемпіонату викликали реальний інтерес. Щоб створити нормальний телевізійний пул, і поєдинки наших команд транслювалися не тільки на Румунію, а, скажімо, на Італію, яка вже показує ігри чемпіонату Росії. Щоб наші стадіони були заповнені, і матчі не починалися о 14.00 у робочий день. Щоб на аренах була надійна система безпеки, а вболівальники не конфліктували з міліцією.

Наші тренери за кордоном нікому не цікаві

Кілька років тому в нас було двоє претендентів на чемпіонський титул, і ми мріяли про третього й четвертого. Зараз зростає кількість команд, що борються за друге місце, а чемпіон давно відомий.

Наших футболістів не запрошують провідні західноєвропейські клуби. А наші тренери за кордоном взагалі нікому не цікаві. Тому збірна України позбавлена достатнього кадрового підживлення й може осоромитися на домашньому Євро-2012.

Оце - реальна проблема. А не те, хто очолюватиме Федерацію футболу в найближчі два роки.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс - не Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі