четвер, 21 жовтня 2010 12:41

Що роблять українці, коли залишаються наодинці

Що роблять українці, коли залишаються наодинці

Австрійський професор, спеціаліст із легеневих хвороб Фрідріх Бішінгер заявив, що колупатися пальцем у носі та їсти "козявки" - корисно. Люди, які це роблять, перебувають у гармонії з власним тілом і здоровіші. Поїдання сухих сопель сприяє зміцненню імунної системи, каже Бішінгер. Ніс є своєрідним фільтром, який накопичує бактерії. Потрапляючи до шлунка, ця "суміш" працює, як ліки. Люди таку звичку засуджують. Тому професор радить робити це на самоті, коли ніхто не бачить.

Ми спитали українців: що вони роблять, коли залишаються наодинці?

"Кривляюся, такі рожі роблю - аж самій страшно".

Софія СИВАК, 18 років, студентка, Київ

"Досі копирсаюся в речах і шухлядках у кімнаті брата й батьків. Не краду, розглядаю, кладу на місце. Знаю всі схованки. У тата заначка в сувенірному самоварі, мама ховає гроші в кишені шуби. Брат никає цигарки під диван".

Ольга, 31 рік, перукар, Одеса

"Фотокартки із собою розглядаю. А ще відеозаписи включаю, де я є. Подобаюся собі".

Мар'ян, 26 років, офіціант, Чернівці

"Давлю прищі. Іноді такого нароблю, що все обличчя довго в ранах".

Валентина ОНОПЕНКО, 29 років, екскурсовод, Маріуполь Донецької області

"Як і всі нормальні люди - ковиряюся в носі й пукаю".

Лариса, 50 років, бухгалтер, Дніпропетровськ

"Вмикаю музику на музичному центрі чи комп'ютері. Одягаю навушники, щоб себе не чути, і голосно підспівую. У мене немає слуху й голосу, але співати дуже люблю".

Олексій АНДРЄЄВ, 35 років, менеджер, Севастополь

"Ходжу голяком. Зранку як вийду з ванної, так і ходжу. Напружуюся лише, як випрану білизну на балконі вішаю, - хтось може побачити".

Марина, 42 роки, медсестра, Хмельницький

"Таємно купила танцювальний килимок. Приєднується до комп'ютера. На моніторі - "робот", який підказує, на яку частину килимка стати ногами. Сподіваюся, це допоможе схуднути".

Галина, 25 років, консультант, Луцьк

"Розмовляю з котом. Кажу йому, що псих і дістав. Уже всю квартиру обісцяв! Назвала його Цезарем, бо він, як і римський імператор, одночасно робить три речі: сцить, мітить і дряпає меблі".

Юлія, 40 років, домогосподарка, Київ

"Дивлюся фільм "Доктор Хаус" і пародіюю вголос головного актора. Подобається, як він говорить, як дивиться, як брови примружує. Ще можу співати під Леді Ґаґу".

Олексій БРЕСЛАВСЬКИЙ, 21 рік, студент, Харків

"Витрушую одяг із шафи, приміряю всі речі, комбіную їх, ходжу квартирою, як подіумом. Роблю яскравий макіяж, копіюю зірок: надуваю губки, тренуюся невинно посміхатися та кокетливо дивитися з-під лоба, хлопаючи очима. Вмикаю музику, танцюю перед дзеркалом. Підспівую, якщо знаю слова".

Олександра ВЕРЕСКУН, 28 років, учителька, Львів

"Люблю погратися в інтелігентку. Сідаю обідати зі столовими приборами. Вчуся їсти ножем і виделкою. Прикрашаю стіл квітами, свічками. Чоловік проти цього, мама насміхається, каже: "Будь попроще", а мені не хочеться".

Тетяна САВЧУК, 32 роки, економіст, Донецьк

Зараз ви читаєте новину «Що роблять українці, коли залишаються наодинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі