четвер, 23 вересня 2010 12:07

Скількох друзів утратили через кохання?

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Людина втрачає в середньому двох друзів, коли знаходить кохання. До такого висновку дійшли вчені з Оксфордського університету. Вони попросили 540 осіб старше 18 років оцінити, як змінилася кількість їхніх друзів під початку чергового роману.

Ми запитали: кого ви втрачали, коли закохувалися?


"Коли вийшла вдруге заміж, то розсварилася із дочкою. Зараз навіть не спілкуємося, вона мене зневажає. Категорично не прийняла мого чоловіка, а я не хочу зрозуміти її. Те саме із бабусею, яка мене дуже любила. Вона сказала, що в жінки повинен бути тільки один чоловік. Як у неї, наприклад. Вона залишилася вдовою у 36 років, і більше заміж не виходила"

Сніжана УСОВА, 39 років, домогосподарка, Ізмаїл Одеської області

"У 20 років була дурепою: коли закохалася, втратила всіх друзів. Дуже любила чоловіка, завагітніла від нього. А він вимагав припинити спілкуватися з друзями, дуже ревнував. Прожили всього два роки разом. Він виявився дебілом рідкісним. Нічим ніколи не допомагав. Мої батьки допомагали і з дитиною, і з харчуванням. Так досі й не спілкуюся з друзями дитинства, навіть не знаю де їх шукати. А в 28 років уже голова на плечах була. Коли вдруге вийшла заміж, то не тільки не втратила, а навпаки - придбала нових знайомих".

Ірина ЧАЙКОВСЬКА, 29 років, підприємець, Київ


"Колись возив товари з Росії в Україну. В потязі познайомився з жінкою, закохався, стосунки зав'язалися. Дружина дізналася. Спочатку скандали, потім жили окремо, згодом розлучилися. Із жіночкою тією я був недовго, вона заміжня. А щодо дружини не жалкую, бо ми були абсолютно різні".

Андрій ЗАДОРОЖНИЙ, 41 рік, спортивний тренер, Запоріжжя


"Почала зустрічатися з хлопцем і взагалі забула про одну дуже хорошу подружку. Понад рік не спілкуємося".

Катерина ФІРЮЛІНА, 20 років, студентка, Донецьк


"Усіх друзів розгубив, бо вони не подобалися моїй дружині. Її в кожному щось своє дратувало, а в основному те, що багато п'ють. Вона весь час мене пиляла, закочувала грандіозні скандали. От поступово й припинив з усіма спілкуватися. Дуже-дуже рідко бачимося. Хтось образився, хтось зрозумів. Тим більше, усі вони були з нею знайомі й знали як вона мене діставала".

Євген НЕЧИПОРУК, 31 рік, програміст, Київ

Зараз ви читаєте новину «Скількох друзів утратили через кохання?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі