четвер, 25 березня 2010 19:10

"Чухраїнці" тижня

 

1927 року Остап Вишня виділив п'ять головних рис вдачі "чухраїнців". Цього тижня вони проявилися в таких ситуаціях:


Якби ж знаття

16 березня в Запоріжжі три жінки вийшли на балкон перекурити. 2-річний син господині зачинив їх.

- На балконі ручка лише з боку кімнати. Коли ми вийшли, син її опустив. А щоб підняти, дотягнутися не зміг. Намагалися пояснити, що треба взяти стільчик. Проте він подумав, що ми лаємося і почав плакати. 4 години розважали малого, щоб заспокоївся. Перехожих просили викликати рятувальників, але нас ігнорували. Нарешті одна жінка подзвонила в "Кобру". Рятувальники виламали вікно на кухні і взяли 180 гривень за виклик, - розповідає власниця квартири Ольга.


Забув

6 березня житель Запоріжжя Едуард приїхав у Миколаїв. На вокзалі його зустрів коханець, місцевий підприємець Антон. Удома під час святкової вечері на честь Восьмого березня чоловіки почали сваритися. Едуард образився, що Антон забув подарувати йому квіти. Зрештою кухонним ножем сім разів ударив господаря. Відмив сліди крові, забрав телефон, гроші й утік. За кілька днів його затримали в Запоріжжі.


Я так і знав

20 березня в столичному концерт-холі FreeДом мало не провалилася вистава "Монологи вагіни". Її привіз із Санкт-Петербурга італійський режисер Джуліано ді Капуа. Квитки коштували від 600 грн. Цього самого дня в палаці "Україна" тривав конкурс "Людина року". Режисерові довелося роздати півтори сотні квитків знайомим і журналістам, щоб актори не грали в порожній залі.

- Мене переконали, що прем'єра має бути гламурною. Треба було робити її в більш демократичному місці -  наприклад, у Будинку офіцерів. Білети були би дешеві, люди побачили би виставу. А тут якась "Людина року" й ціни такі, що вся заможна публіка пішла туди, - каже режисер.


Спізнився

Європейська мовна спілка оштрафувала Національну телекомпанію України, яка не подала вчасно документи для представлення свого учасника на Євробаченні-2010. Це сталося через скандал, що виник після відкритого національного відбору. Його провели після зміни керівництва НТКУ. Перемогла Олена Кучер - Alyoshа - з піснею To be free. Але наступного дня співачку звинуватили в плагіаті - пісню доведеться замінити.


Якось воно буде

У Горохові Волинської області кредитна спілка "Золоті терези" ошукала майже півтисячі громадян. Її власники брали гроші на зберігання під відсотки. Виплачували дивіденди три роки. А тепер клієнти не лише не отримують прибутків, а й не можуть забрати вкладів. Борг сягає 10 млн грн. 70% ошуканих - пенсіонери.

Організаторку кредитної спілки Тетяну Довгополову затримали в Києві. Грошей у неї майже не залишилося. Гороховці сподіваються отримати свої вклади після того, як продадуть нерухомість шахрайки.

Зараз ви читаєте новину «"Чухраїнці" тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі