четвер, 25 листопада 2021 09:51

Програла спір чоловіку й поголилася налисо

Тренер бельгійського футбольного клубу "Антверпен" 44-річний Браян Пріске Педерсен прийшов на пресконференцію голяка. Нижню частину тіла прикрив рушником. Пояснив, що напередодні пообіцяв футболістам: якщо команда виграє матч, то він вийде до журналістів без одягу.

Ми запитали читачів: на що билися об заклад?

Юрій ПОЛІЩУК, 43 роки, голова міської ­призовної комісії, Рівне:

Офіцер військкомату пообіцяв колегам, якщо наберуть достатню кількість призовників, він одружиться. То було вперше за шість років, коли місто виконало план весняного призову.

 

Олена МЕЛЬНИК, 46 років, вчителька, Київ:

Домовилися з учнями, якщо всі добре напишуть складну контрольну роботу, то я сама зроблю всі самостійні за перший семестр. Вони якимось дивом упоралися, і мені довелося ночами розв'язувати математичні задачі. Зрозуміла, як цим катую дітей.

Ольга СІРКОВСЬКА, 20 років, студентка, Миколаїв:

Побилася об заклад із подругою, що закохаю в себе її хлопця. Хотіли перевірити його на вірність. Якщо зможу, то віддасть мені блузу, яка коштує 120 доларів. Зараз зустрічаюся з тим хлопцем, але лишилася без блузки й без подруги.

Анна ТРЕНКА, 28 років, волейболістка, Одеса:

Тренер сказав, якщо виграємо змагання, то він пофарбується. Ми доклали максимум зусиль і вибороли перше місце. А наш 32-річний наставник тепер має сиві волосся і брови.

Олександр СКАГІЦЬКИЙ, 54 роки, автомеханік, Житомир:

Поспорили з кумом, якщо перекопаю йому весь город, побудує мені лазню. Я три дні не випускав лопати з рук, але обіцянки дотримав. Кум – теж. Тепер зимою збираємося тільки в лазні.

Інна ОНИЩЕНКО, 26 років, медсестра, Дніпро:

П'яною заявила сусідкам, що за місяць почну зустрічатися з найкрасивішим хлопцем у гуртожитку. Інакше мушу обійти у спідньому всі поверхи будівлі. Хоч як старалася, хлопець мене ігнорував. Зате після мого дефіле у трусах написав першим.

Андрій ДЕРЖАНКО, 30 років, менеджер, Черкаси:

Сказав діду-пасічнику, що голими руками дістану з вуликів рамки з медом. Він сказав, що тоді лишить мені свою ­справу. Але мене так ­покусали бджоли, що опухло все тіло. Пасіки так і не отримав, зате дід кепкує вже п'ятий рік.

Ірина ГОРНОВА, 40 років, масажистка, Чернігів:

Поспорила з чоловіком, що здам на водійське посвідчення з першого разу або поголюся налисо. Іспит провалила й чесно відстригла волосся. Чоловік наступного дня купив перуку. Думав, ми жартували.

Ігор ГРАЖДАН, 38 років, рієлтор, Кривий Ріг:

Весь день працював на високих підборах. Мав дурість просити дівчину частіше носити таке взуття. Сказав, лукавить, коли жаліється. У результаті маю задоволену дівчину, мозолі на пальцях і прізвисько Трансвестит.

Світлана РАЙКО, 30 років, помічник юриста, Одеса:

Хотіла довести колегам, що зможу запросити керівника на романтичне побачення. Він спілкується лише по роботі, тому це було складне завдання. Я наважилася, але бос сказав писати заяву на звільнення, бо не терпітиме службових романів.

Зараз ви читаєте новину «Програла спір чоловіку й поголилася налисо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі