четвер, 02 вересня 2010 13:02

Пріоритетом буде якість гри

 

Мене не бентежить префікс "виконувач обов'язки". Передбачав таке після рішення щодо матчу "Металіст" - "Карпати". По-перше, я був правою рукою Маркевича. По-друге, за два тижні, що розділяють його заяву про відставку й наступну товариську зустріч проти Польщі, підшукати наставника не так легко. У Мирона Богдановича, перед тим як прийняти збірну, поради не просив - вважаю себе самодостатнім тренером.

Матчі в нас товариські, тому пріоритетом у них буде якість гри. Але при цьому не слід забувати й про результат. Він нас цікавить, але не за будь-яку ціну.

Публічно не обговорюватиму, що мені сподобалося, а що ні в попередніх чотирьох поєдинках збірної. Але позитивних моментів побачив більше, ніж негативних.

Моя тренерська філософія - діяти з позиції сили. Так, щоб суперник підлаштовувався під нашу команду. Але випадки бувають різні. Якщо опонент сповідує такий футбол, у якому ми найкраще себе проявимо, відійшовши в оборону й знаходячи простір для контратак, то використовуватимемо таку тактику. Усі матчі першим номером грати не зможемо.

Моя тренерська філософія - діяти з позиції сили

Мене не цікавить громадянство футболіста. Головне - його ставлення до національної збірної. Якщо людина хоче просто взяти участь у чемпіонаті Європи, вона нам не потрібна. Якщо чогось досягти, ми готові розглянути його кандидатуру.

Зараз ви читаєте новину «Пріоритетом буде якість гри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі