четвер, 14 квітня 2011 13:21

"Попрошу Володю взяти моє прізвище"

 

- З роботи щодня повертаюся о другій годині. Першим ділом годую Улянку. Їй 9 місяців. Потім Володя відпускає нас із нею гуляти, сам їсти готує, - розповідає 32-річна сумчанка Наталія Моїсеєнко. - О дев'ятій вечора Уляна зі старшою Поліною засинають, я книжки читаю. Зараз - історичне фентезі "Клинки" Володимира Васильєва.

Кілька хвилин тому Наталя прибігла з лікарні. Там робить ультразвукове дослідження вагітним. Вона п'ять років живе у цивільному шлюбі з 36-річним Володимиром Малєнком. Чоловік зараз не працює. Встановлював вікна, але справа перестала бути прибутковою. Збирається відкрити з товаришем студію звукозапису.

У Володимира від першого шлюбу є 15-річний син. Він живе з матір'ю. У Наталі - 7-річна донька Поліна.

- Володя був гітаристом у рок-групі. Зріст під 190, чорне волосся до пояса. Глянула й думаю: "От мені б такого чоловіка", - згадує Наталя. - Володя тоді був одружений, мав маленького сина. Не міг через це переступити. Хоча ми сподобалися одне одному з першого погляду. Я вийшла заміж за своє шкільне кохання, Поліну народила. Не бачилися з Володею років із чотири. Зустрілися випадково, дуже зраділи одне одному. Потім підвернувся варіант винаймати хорошу трикімнатну квартиру в центрі Сум. Але для однієї сім'ї то було задорого. Почали жити разом: він із своєю сім'єю, я - зі своєю. Чоловікові ніколи не готувала їсти. А про Володю захотіла піклуватися. Свій перший борщ зварила йому - з макаронами. Якось ми посварилися, розійшлися з коханими і залишилися у квартирі вдвох. Народилася Улянка - на 37-му тижні, 2700 грамів ваги. Була схожа на ельфа: волосся, брівки та вії - золоті-золоті.

Півроку тому самотню матір Володимира розбив параліч. Молодята переїхали жити до неї.

- Не поспішаємо розписуватися, бо мала сумний досвід першого шлюбу, - каже Наталя. - Якщо все ж вирішимо це зробити, то попрошу Володю взяти моє прізвище. Його прадід брав прізвище жінки. Думаю, він теж погодиться. Володимир все в мене третю доньку просить. Кажу: "Через два роки поговоримо".

Зараз ви читаєте новину «"Попрошу Володю взяти моє прізвище"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі