четвер, 11 липня 2019 12:43

Після корпоративу колега зізнався, що моя дружина спить із ним

Британець 33-річний Адам Косарі завдяки фото з бараном став працівником компанії Tesla. Вів соціальні мережі музею англійського сільського життя. У квітні розмістив у Twitter музею знімок барана і підписав: "Подивіться на цю абсолютну одиницю".

Це популярний мем в англомовних країнах: люди викладають фото чогось незвично великого з підписом: "Захоплююся ним. Абсолютна одиниця".

Повідомлення побачив засновник Tesla Ілон Маск і поставив знімок тварини на свій аватар, написав: "Я теж абсолютна одиниця". У відповідь Косарі змінив заставку на сторінці музею на фото Маска.

Після цього Адама запросили в компанію Tesla.

Ми запитали читачів: які несподіванки допомогли вам змінити роботу?

 

Працював волонтером у притулку для собак. Під час годування вкусив скажений пес. Мене госпіталізували. У лікарні сказали – півроку ходити на уколи. Доки коловся, познайомився з донькою бізнесмена. Одружилися. Зараз працюю заступником директора великої компанії.

Богдан ВОЛОВИК, 26 років, заступник директора, Львів

Із жінкою були програмістами в рекламній агенції. Все влаштовувало: висока зарплата, гнучкий графік. Після одного корпоративу колега зізнався, що моя дружина спить із ним. Звільнився і переїхав в інше місто. Недавно відкрив свою агенцію.

Роман ЯКУШЕЦЬ, 35 років, підприємець, Кам'янець-Подільський Хмельницької області

Звільнили з роботи через регулярні запізнення. Довго шукав нову. У відчаї йшов вулицею. Відчув удар у спину. Упав. Встаю і бачу, що двоє велосипедистів не розминулися. Однією з учасників зіткнення була дівчина. Допоміг їй встати. Вибачалася, запросила на каву. Виявилося, працює у відомій фірмі піар-менеджером. Запропонувала прийти на співбесіду, коли дізналася, що шукаю роботу. Наступного дня був у штаті.

Ігор КОВБАСА, 29 років, менеджер, Київ

Мав мрію стрибнути з парашутом. Готувався кілька років. Уже в літаку розповідав людям правила поводження в повітрі, підбадьорював їх.

Після приземлення отримав пропозицію стати інструктором.

Іван ТИМЧЕНКО, 28 років, інструктор зі стрибків з парашутом, Київ

Начальник натрапив на мою сторінку в Instagram. Там викладаю свої картини з ліпниною. Запропонував оформити його кабінет. За кілька місяців із Відня прилетів у гості давній товариш. Запропонував стати художником-оформлювачем в його галереї. Раніше свої картини нікому не показувала. П'ять років працюю в бюро архітектури.

Вікторія БОРОВИК, 26 років, художниця, Київ

Випадково стала перукаркою. Почала стригти сестру-блогерку. Вона розповіла, що роблю це нестандартно. Якогось вечора мені написала власниця одного столичного салону, запросила на роботу. Вагалася, бо мала юридичний диплом і працювала на фірмі. Мені оплатили курси візажу й перукарського мистецтва. Колись про такі мріяла.

Надія ДЕНИСЮК, 37 років, перукарка, Київ

Змінити професію допомогла теща. Освіти не мав, був водієм. Вона торгувала на ринку пиріжками. Якось вдала, що погано почувається, а поставила тісто. Під її керівництвом спік пиріжки. Справа так захопила, що став готувати знову і знову. Зараз маємо родинний бізнес.

Денис СЕЛВЕР, 40 років, підприємець, Дніпро

Зараз ви читаєте новину «Після корпоративу колега зізнався, що моя дружина спить із ним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі