четвер, 02 грудня 2010 14:38

Обрати назву своєї збірки віршів запропонував на своєму блозі Павло Коробчук у лютому

Понеділок 6

З'ясувати для чого коню камуфляж, обрати собі Hummer , відчути комфорт сучасних танків закликає реклама контрактної армії Казахстану. Один із плакатів має напис: "Місяцями рубишся у Countre Strike? Збройні сили запропонують кращий варіант. У нас усе реально! Подробиці в найближчому військоматі".

День Збройних сил України

Вівторок, 7

Обрати назву своєї збірки віршів запропонував на своєму блозі Павло Коробчук у лютому. Обидва варіанти - "Відірване" та "Кайфологія" набрали по 36 голосів. Коментарі різні:

- Кайфологія обіцяє насолоду, Відірване - смутокю

- Кайфологія на смак як несолона вівсянка. Назви "Вигране", оце слово з перцем.

- Відірване в мене асоціюється з кастрацією, Кайфологія - надто по підлітковому. Паша, тобі  вже не 16, і не 18 років.

- По маркєтінгу Кайфологія лучче будіт. І тьолочкі будут вєстісь, і нєфари, і даже пінсіонєри.

- А де варіант Противсіх?

Презентація збірки Павла Коробчука "Кайфологія"

18.00, Чернівці, Literatur Caf?, Центральна пл., 10

Середа, 8

У вересні 1970-го по американському радіо повідомили про смерть гітариста Джимі Гендрікса. 4 жовтня - співачки Дженіс Джоплін. Того дня лідер гурту The Doors Джим Моррісон сидів у барі. Після оголошення звернувся до присутніх: "Ви п'єте з номером три". 3 липня 1971-го музиканта знайшли мертвим. Як і його колеги, він помер у 27. Їхні смерті утворили "Клуб 27" - гурт музикантів, які вплинули на рок і не дожили до 28 років.

Вечірка "З днем народження, Джим Моррісон"

21.00, Київ, арт-клуб "44", Хрещатик, 44-Б

Четвер, 9

Прообраз "Клубу веселих та кмітливих", програму "Вечір веселих запитань", 1957-го створив створив журналіст Сергій Муратов. Глядачі в прямому ефірі з гумором відповідали на запитання ведучих. Під час третьої передачі вирішили дати приз тим, хто прийде на ефір у валянках, шубі, шапці та з газетою за 31 грудня. Ведучий забув сказати про газету. Посеред літа в студію увірвався натовп у зимовому одязі. Програму зняли з ефіру, поставивши заставку "Перерва з технічних причин". "Вечір" та її редакцію закрили.

Кубок України КВК

18.00, Маріуполь, Палац металургів, просп. Металургів, 150

П'ятниця 10

Вхід на благодійну вечірку коштуватиме 30 гривень. Із тих, хто принесе м'яку іграшку, братимуть 20. Іграшки та по 10 гривень із кожного квитка передадуть у дитячий будинок-інтернат.

Благодійна вечірка Toyz Party

22.00, Запоріжжя, клуб "П'ятий елемент", вул. Косигіна, 15

Субота 11

"Є дві стадії немитості посуду: коли життя в ньому народжується і коли життя в ньому помирає," - вважає письменниця Тетяна Савченко. Перекладає поезію, пише казки, вигадує головоломки, вишиває портрети митців дрібним хрестиком. У фактах про себе зазначає: "Перші шість років життя провела на території божевільні. 2004-го мала уявного друга, з яким порвала, коли він проголосував за Януковича". Через це у її текстах трапляються фрази: "Ти з ким дружиш, із нами чи з головою?"

Творчий вечір письменниці Тетяни Савченко

17.00 Запоріжжя, галерея Lеnin, пр. Леніна, 193

Неділя, 12

"Я не думаю про себе, як про інструменталіста, - каже Джаред Лето, вокаліст американського гурту 30 Seconds to Mars. Запевняє, що грає на бас-гітарі та синтезаторі лише заради досягнення музичного результату. - Через це дозволяю собі грати так погано, наскільки це можливо".

Концерт гурту 30 Seconds to Mars

19.00, Київ, Міжнародний виставковий центр, просп. Броварський, 15

Зараз ви читаєте новину «Обрати назву своєї збірки віршів запропонував на своєму блозі Павло Коробчук у лютому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі