четвер, 24 лютого 2011 13:56

Невідома "Рома"

Керівництво італійської "Роми" зробило безпрограшний хід перед повторним поєдинком Ліги чемпіонів проти донецького "Шахтаря". До України "вовків" повезе новий головний тренер - 35-річний Вінченцо Монтелла.

Він не має відповідної ліцензії, щоб офіційно оформитися у серії "А" на новій посаді. "Аероплану" бракує досвіду роботи на такому рівні - Монтелла працював тільки з молодіжної командою "Роми", що під його керівництвом виграла 21 матч поспіль.

Проблеми "Шахтаря" нікуди не зникли

Тому Мірчі Луческу не буде з ким змагатися тактично в донецькому поєдинку. Монтелла не вигадуватиме хитромудрі схеми і тим більше не блукатиме в них, як це робив колишній тренер "Роми" Клаудіо Раньєрі. Нинішній - просто попросить зіграти команду так, як вона уміє, а футбольних здібностей Тотті, Вучінічу, Де Россі вистачає. "Рома" Спалетті та Раньєрі була очікуваною. "Рома" Монтелли - ні. Вона - невідома.

І невідомо як зреагує "Шахтар". Проблеми команди - слабка опорна зона та флангові оборонці - нікуди не зникли. І не варто тішитися тим, що на "Донбас Арені" гірники не програвали. Просто гідних суперників не було - тільки загнане Газзаєвим київське "Динамо" та байдужий до поєдинку лондонський "Арсенал". Тож імовірний вихід до чвертьфіналу донеччанам легко точно не дасться.

Зараз ви читаєте новину «Невідома "Рома"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі