середа, 21 грудня 2011 17:36

Немовля у візку супермаркета і вчителька без спідниці - шо буває через забудькуватість

 

Американець Стівен Вілкокс, із міста Ніколасвілль штату Кентуккі, забув 6-місячного сина на парковці супермаркету. Купував продукти разом зі своїми чотирма дітьми. Вивантажив покупки з візка, але не помітив, що там залишився малюк. Посадив трьох дітей до авто й поїхав. За кілька хвилин немовля помітила молода пара. Принесли його в магазин і повідомили поліції. Батько встиг проїхати три квартали, потім повернувся й забрав сина.

Ми запитали у читачів: що важливого ви забували?

Якось учителька географії забула одягти спідницю на роботу, коли я була в сьомому класі. Прийшла в светрі й комбінації. Забігла в клас, зняла плащ - і ми всі попадали. Вона зніяковіла, але защебнула плащ і провела урок. Потім поїхала додому перевдягатися.

Людмила ПАСТЕРНАК, 50 років, філолог, Київ

Забував діяти в слушні моменти. Тоді, коли треба було наважитися й підійти до незнайомки, коли варто було вибачитися, коли потрібно почати щось робити, коли необхідно викинути щось чи когось із свого життя, коли треба просто розслабитись і насолоджуватись відчуттям щастя.

Роман БРОНЕЦЬКИЙ, 27 років, аспірант, місто Теребовля Тернопільської області

Постійно забуваю флешки в кафе.

Наталя ІВАСИШИН, 27 років, громадський активіст, Івано-Франківськ

Забула 4-річну донечку в торговельному центрі. Приїхала перед святами купити продуктів до столу. Єву залишила на дитячому майданчику. Там платиш 20 гривень за годину і твоя дитина під наглядом, грається з іншими. Скупилася, торби закинула в машину й на автоматі поїхала додому. Виявляється, я не одна така була. На стенді ігрового майданчика навіть оголошення висить "Шановні батьки, не забувайте своїх дітей".

Альона БАСАРАБ, 30 років, медсестра, Житомир

Цього літа дорогою до Криму забула в потязі плавки від купальника. Жили в пансіонаті в селі Берегове, там їх не продавали. Мусила купатися в шортах свого хлопця, які були мені майже по коліна й постійно тягли на дно.

Марина ГНУЧА, 22 роки, студентка, Київ

У машині не раз було: кладу телефон на коліна, потім устаю з-за керма, виходжу й думаю - де мій мобільний?

Марія БУРМАКА, 41 рік, співачка, Київ

Забув iPhone за 4 тисячі гривень у таксі. Після передноворічного корпоративу замовили з друзями машину з Києва у Бровари. Були напідпитку. Всю дорогу сварилися з водієм, що 200 гривень за таку відстань - дорого. Заплатили, вийшли з авто. Хотів подзвонити дівчині, а телефону не знайшов. Друг набрав таксиста. Він довго віднєкувався, згадував образи, але таки привіз. На знак вдячності дав йому двохсотку.

Сергій КОРОЛЬЧУК, 25 років, програміст, Київ

Коли купував машину, забув про техпаспорт. Побачив, що немає, тільки як повернувся додому. Загубити не міг, бо всі документи одразу поклав у файл. Дзвонив до продавця, той божився, що віддав. Документ відновлював три місяці.

Володимир НОСЕНКО, 35 років, село Погарщина Лохвицького району Полтавської області

Їхала до коханого на день народження в село й забула подарунок на столі. На колінах впрохала батька повернутися за 35 кілометрів і привезти подарунок. Він з'їздив.

Вікторія ВОЛОС, 32 роки, директор бюро перекладів, Вінниця

Улітку на практиці в університеті залишив сумку з документами й грошима біля входу в аудиторію. Паспорт повернули, інше - ні. Двічі забував гаманець із зарплатою й документами. Раз у тролейбусі, вдруге - в універі.  Обидва рази був під враженням від романтичної події.

Сергій КОТЕЛЕВСЬКИЙ, 47 років, перекладач, Харків

Якось знайомий узимку забув про сина. Віз його на санчатах. Не помітив, як Діма випав, бо завжди неуважний. Коли прийшов додому, то дружина його мало не вбила. Хлопець у цей час плакав на снігу.

Альона ВЛАДІМІРОВА, 31 рік, дизайнер, Київ

Багато років поспіль забувала про день народження найкращого друга.

Тетяна ТКАЧЕНКО, 31 рік, консультант косметичної фірми, Луганськ

Зараз ви читаєте новину «Немовля у візку супермаркета і вчителька без спідниці - шо буває через забудькуватість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі