четвер, 28 жовтня 2010 12:50

Нарешті вирішили зупинити цей рок-н-рольний марафон довжиною 40 років. Усе-таки настав час попрощатися з цими маленькими комахами-скорпіонами

Понеділок 1


Від молока, яєць та інших продуктів тваринного походження відмовляються вегани. Навіть взуття шкіряного не купують. У випічці яйце може замінити столова ложка соєвого борошна чи кукурудзяного крохмалю з двома столовими ложками води або чайна ложка насіння льону. Для солодкої випічки достатньо півбанана. Замість тваринного молока використовують соєве, рисове, кокосове, мигдалеве, кунжутне. Сметану заміняють сиром тофу.


Міжнародний день вегана


Вівторок 2

"Нарешті вирішили зупинити цей рок-н-рольний марафон довжиною 40 років. Усе-таки настав час попрощатися з цими маленькими комахами-скорпіонами, - каже соліст рок-гурту Scorpions Клаус Майн. - Але ми не підемо без бою! Завершимо на високій ноті - божевільними перегонами по світу!" Востаннє побачити рок-легенду можна на столичному концерті, що відбудеться в рамках прощального світового туру Get your sting and blackout. Квитки - від 290 до 4990 гривень.


Концерт Scorpions

19.00, Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський просп., 15


Середа 3

"У першому класі мій друг Базиль сказав: "Подя, я знаю, що таке "х*й" - це ж*па", - згадує Лесь Подерв'янський, який прославився п'єсами з використанням ненормативної лексики. - Не поділяю слова на добрі та погані. У хорошого письменника все працює, у поганого - нічого".


Лесю Подерв'янському виповнюється 48 років


Четвер 4

"Усі 25 років існування гурту ми опиралися званню поп-зірок, - каже клавішник норвезького електро-поп-тріо A-ha Магне Фурухольмен. - Пам'ятаю, як умовляли соліста припинити гратися в зіркового хлопчика. Казали: "От лайно, ми ж граємо серйозну музику, а ти пхаєш свою дупу в інтерв'ю і всілякі тупі речі, які відволікають від роботи". Музиканти вирушають в останнє світове турне "Прощання на високій ноті".


Виступ гурту A-ha

19.00, Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський просп., 15


"Миші схавали полтіннік! - написав у гостьовій книзі сайту "Укрзалізниці" пасажир потягу "Прикарпаття" Микола. - У ніч на 19 серпня 2007-го в третьому вагоні невідома кількість мишей прогризли мою сумку під нижнім сидінням. Вони покусали мої харчі, які тепер непридатні для вживання. Вам пощастило, що я це помітив лише вдома! За моїми підрахунками, їх було троє, бо в сумці три дірки. Вони покусали ковбасу, з'їли два пирога з картоплею, які мені мама приготувала, інші понадкушували, погризли хліб і покалічили великий кушман "Російського" сиру. Також прогризли пачку зі сметаною, внаслідок чого вона витекла. Це коштувало 50 гривень. Я думав, що миші на тонучих кораблях, а вони катаються "Укрзалізницею"!"


День залізничника України


П'ятниця 5

"Назвати акорди до своїх пісень не можу, - каже екс-гітарист харківського дуету 5'nizza Сергій Бабкін. - Не тому що "жаба давить", а через те що я їх просто не знаю. Мелодію підбираю на слух". Уперше за три роки після розпаду 5'nizza Бабкін виступить на одній сцені з колишнім колегою по гурту Андрієм Запорожцем.


Фестиваль "Імпульс"

19.00, Харків, клуб "Жара", вул. Плеханівська, 134- А


Субота 6

"У нас будуть виступати тільки артистки, які зробили успішні сольні кар'єри. Це Віра Брежнєва, Альона Вінницька й Світлана Лобода. Тих, кого немає в списку, я співачками поки назвати не можу, - каже продюсер Костянтин Меладзе про участь колишніх солісток "ВІА Гри" в концерті з нагоди 10-річчя гурту. - Решту можна буде побачити в іншій ситуації та в іншій якості, скажімо, на моїх похоронах. Думаю там зберуться всі".

За 10 років гурт "ВІА Гра" змінив 12 солісток, записав п'ять альбомів і зняв 28 кліпів. Квитки на ювілейний концерт коштують від 350 до 1550 гривень.


Концерт "ВІА Гра"

19:00, Київ, Національний палац "Україна",  вул. Велика Васильківська, 103


Неділя 7

"Жодного разу не вживав наркотиків, - каже 42-річний соліст рок-гурту "Мумий Тролль" Ілля Лагутенко. - Торік потрапив до лікарні з нападом апендициту. Перед операцією лікар вимагав зізнатися, що і в якій кількості я прийняв. Не вірив, що музикант може вести здоровий спосіб життя. Зробили мені аналіз, а потім червоніли та вибачалися".


Презентація нового альбому "Редкие земли" гурту "Мумий Тролль"

20.00, Київ, клуб Crystal Hall, Дніпровський узвіз, 1


"Любов і ненависть, правда й напівправда, дим цигарок і запах кави", - таким уявляють запах чоловіка в театрі танцю Black O!Range. У коментарях на їхньому сайті до переліку додали "перегар зранку, розкидані брудні шкарпетки". На виставах обіцяють спецефекти, як у 4D-кінотеатрах. Окрім музики Бйорк і танців, глядачам обіцяють можливість відчути запахи.


Спектакль "Запах Чоловіка" театру танцю Black O!Range в постановці Антона Овчинникова

19.00, Київ, Театр на Липках, вул. Липська, 15/17

Зараз ви читаєте новину «Нарешті вирішили зупинити цей рок-н-рольний марафон довжиною 40 років. Усе-таки настав час попрощатися з цими маленькими комахами-скорпіонами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі