четвер, 25 березня 2021 09:58

Ходжу з чоловіками на вечерю. Отримую гроші

Британський учитель математики 65-річний Клайв Джонс продає сперму. За вісім років став біологічним батьком 116 дітей. Спершу він користувався послугами клінік. Згодом йому почали відмовляти через вік. Тепер чоловік розвозить біоматеріал по будинках клієнток. Охочих знаходить в інтернеті. З кожної бере трохи більше 40 доларів. Переконує, що його послуги мають великий попит, бо звільняє жінок від бюрократичної тяганини

Якими незвичними способами ви заробляли на життя?

 

Працюю другом напрокат. Люди бувають самотніми. Інколи не мають, із ким кави випити. Допомагаю таким і заробляю. Опублікував оголошення на різних платформах. Люди платять грошима або ж, умовно, квитком у кіно.

Олег НОВИК, 23 роки, Суми

Перед новорічними святами оформляю листи до Діда Мороза. Батьки хочуть лишити дитячу писанину на пам'ять. Просять гарні конверти. Вони можуть бути з паперу, тканини, ниток, солоного тіста, пластику тощо. За роботу беру 100–150 гривень.

Надія БЕЗВЕРХА, 30 років, продавчиня, Харків

Побудував удома літній кінотеатр. Купив проєктор і вивів на одну стіну двоповерхового будинку. Змайстрував накриття і столики. Вечорами знайомі, односельці приходять дивитися фільми. Платять 50–70 гривень.

Назар ЛЕЛЕКА, 45 років, тракторист, село Нобель Зарічненського району Рівненської області

Мене запрошують для масовки на різні події. Приходжу на концерти, корпоративи, на похорони як плакальниця. Також звуть чоловіки, коли потрібен жіночий супровід на заході. Інколи просто ходжу з ними на вечерю. За це отримую гроші. Плату беру відповідно до статусу клієнта та події.

Ольга КИР'ЯЧЕНКО, 30 років, секретарка, Дніпро

Купую подарунки. Чимало людей не люблять цієї справи, бо треба щось вигадувати, витрачати час на пошуки. Частіше звертаються чоловіки.

Світлана ШЕВЧЕНКО, 32 роки, вчителька, Київ

Продаю ляльки, подібні до реальних людей. Купую недорогу, змінюю її волосся, спеціальними фарбами й олівцями перемальовую обличчя.

Інна ОНИЩЕНКО, 45 років, адміністраторка ресторану, Ужгород

Здаю в оренду бджіл. Є люди, які хочуть самі добути мед або спробувати всі тонкощі роботи, щоб визначитися, чи хочуть займатися цією справою далі. Оренда одного рою коштує 700–800 гривень.

Юрій ГРИЦЕНКО, 50 років, підприємець, Черкаси

Няньчу тварин. Є люди, які вважають домашніх улюб­ленців дітьми. Йдучи з дому, не хочуть залишати самих, тому викликають мене.

Доглядаю та розважаю їх.

Анастасія ХАРЧЕНКО, 58 років, Суми

Визначаю стать новонародженого курчати. Це важлива й нелегка робота, бо від цього залежать харчування й умови птиці на фермі.

Іван КОСТОГРИЗ, 54 роки, ветлікар, місто Золотоноша Черкаської області

Підробляю туалетним гідом. Приїжджі не знають, де в місті туалет або як його швидко знайти.

Олексій ГАРНЕНКО, 35 років, продавець, Львів

Створюю передбачення для людей. Щоб написати вістку з майбутнього, читаю астрологічні прогнози.

Анна ЛАЗАРЕВА, 23 роки, медсестра, Вінниця

Заробляю в чергах. Бачу, що людина не встигає з усіма справами і при цьому має відстояти в черзі, наприклад у банку. Пропоную за символічну плату тримати її місце, доки впорається з рештою завдань.

Андрій ТУЛЬКА, 44 роки, програміст, Чернігів

Зараз ви читаєте новину «Ходжу з чоловіками на вечерю. Отримую гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі