четвер, 07 жовтня 2010 13:05

Газзаєв розвалив "Динамо"

Торік я заявив про те, що Валерій Газзаєв розвалить київське "Динамо". Тому його відставка не є для мене несподіванкою. Це давно треба було зробити.

Дивує некомпетентність керівників київського "Динамо". Чемпіонат Росії під боком, невже не змогли зібрати достатньо інформації про Газзаєва, який не може знайти підхід до гравців і ділить їх на групування? Він завжди штучно створював конфлікти в команді. Коли Газзаєв-гравець пробувався у збірній СРСР Лобановського, Валерій Васильович сказав Симоняну: "Щоб я цього клоуна більше у своїй команді не бачив".

У Росії всі з полегшенням зітхнули, коли дізналися про від'їзд Газзаєва до Києва. Так, його "Аланія" і ЦСКА вигравали чемпіонат країни. Але фахівці знають ціну цим перемогам. Багато чого можуть розказати арбітри. Газзаєв і гравці його команди пресували їх зі страшною силою. Не кажу про виграш ЦСКА Кубка УЄФА. Він став можливий не завдяки тренерській роботі, а через купівлю клубом двох бразильців - Карвальйо та Ваґнера Лав.

Немає сенсу аналізувати гру "Динамо" Газзаєва. Її не було. Футболісти не розуміли, чого хоче наставник, який до того ж завалив фізичну підготовку. А головне - у Газзаєва немає педагогічних здібностей. Тому "динамівці" на словах його підтримували, а насправді, думаю, задоволені відходом тренера, який нічого не дав клубу.

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв розвалив "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі