Ексклюзиви
середа, 28 березня 2012 17:07

"Динамо" став фаворитом чемпіонату

7 квітня відбудеться центральний матч української футбольної прем'єр-ліги - "Шахтар" у Донецьку прийматиме "Динамо". Цілу зиму вважали, що донеччани, попри відставання в одне очко, - фаворити в боротьбі за чемпіонський титул. Тепер ситуація змінилася. Більше шансів на підсумковий успіх має київський клуб.

Уже після першого весняного туру перевага "Динамо" виросла до трьох очок. Це означає, що на полі суперника гості можуть діяти в зручній для себе контратакувальній манері. "Шахтар" має відчутний дисбаланс між лініями оборони та атаки. А в "Динамо" - захист, який не пропускає вісім матчів, та найкращий голкіпер країни Олександр Шовковський.

На "Донбас-Арені" кияни тільки програвали й не забили жодного м'яча

Тривалий час бразильським "атакерам" гірників - Фернандіньйо та Вілліану - не було рівних в українському чемпіонаті, але нині Гусєв і Ярмоленко не гірші. Знову забиває здалеку Алієв. Треба ще врахувати, що команда Луческу втратила основного голкіпера, Олександра Рибку.

Психологічно "Шахтар" матиме перевагу своїх трибун: на "Донбас-Арені" кияни тільки програвали й не забили жодного м'яча. Проте "Динамо" є чим бити й цей "козир". У Донецьку ще не грав головний бомбардир киян Браун Ідеє. Його голи в цьому сезоні принесли перемогу "Динамо" в Харкові, Львові й Маріуполі.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" став фаворитом чемпіонату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути