четвер, 17 лютого 2011 14:21

Девічу бракує стабільності

- Марко Девіч продовжив контракт із "Металістом". Тепер він належатиме харків'янам до літа 2015 року.

Логіка керівництва клубу - на поверхні. Команда ставить серйозні завдання: поборотися за друге місце в нинішньому чемпіонаті України і за "золото" в наступному. Постійно бере участь у єврокубках. Для успішної боротьби на кількох фронтах "Металісту" треба ущільнювати склад.

Продовжили угоду для ущільнення складу

Не думаю, що Девіча можна використовувати на вістрі атаки - йому не вистачає силових якостей. Швидше, це форвард другого плану. Він непогано маневрує між позиціями, має світлу голову і здатний на нестандартний хід. П'ятий сезон грає в "Металісті" - можливості нападаючого чудово знає головний тренер команди Мирон Маркевич.

Мінуси - слабка гра головою та нестабільність. У такому зрілому віці, а Девічу 27, треба рівніше проводити сезон.

Писали, що каменем спотикання в переговорах із керівництвом була вимога футболіста підвищити платню. Нічого не можу сказати стосовно достовірності цієї інформації. І коментувати її не буду - це внутрішня справа гравця і "Металіста". Головне - клуб зберіг бойову одиницю. Футболіста, заради якого вболівальники приходять на стадіон.

Зараз ви читаєте новину «Девічу бракує стабільності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі