четвер, 09 вересня 2010 12:17

256-й день року програмісти визнали своїм професійним святом

Понеділок 13

256-й день року програмісти визнали своїм професійним святом. Відзначають із тостами:

- Кожен грам за творців програм!

- За що б випити, дай Боже пам"яті? За неї й вип"ємо, бо додаткові гігабайти ніколи не бувають зайвими!

- Справжній програміст - той, хто може спокійно тиждень харчуватися тим, що витрусить зі своєї клавіатури.


День програміста


Вівторок 14

Баскетбольний слем - це м"яч, ефектно закладений у кошик. Поетичний слем - вірші, ефектно викладені слухачам. "Колись думала, що слем-рух змінить моє життя, - пише київська поетка Аліна Сваровськи.- Змінив. Моя творчість почала деградувати. У текстах з"явилася купа матюків. А я одягнула кеди, камуфляжні штані, поправилася на 10 кіло і стала пафосною наглою дурою".


Прем"єр-ліга поетичного слему під час марафону "Екватор"

19.00  Харків, Churchill"s Music Pub, вул. Дарвіна, 9


Середа 15

Півтори години картає себе на сцені за нерішучість у коханні Євген Нищук у ролі В"язня сумління. Виставу "Момент кохання" створили за твором "Оповідань тюремної Шахерезади"  Володимира Винниченка "Момент. (Із оповідань тюремної Шехерезади)". Він написав цей цикл із бувальщин, почутих у тюрмі. Спогади героя Нищука можна не тільки почути, а й побачити. Виставу супроводжує романтичне відео з "Міс Україна-Всесвіт-2006" Інною Цимбалюк.


Вистава "Момент кохання" у постановці Тараса Жирка

19.00, Київ, театр "Сузір"я", вул. Ярославів Вал, 14-Б


Четвер 16

Виставою "П"єру Рішару. До запитання" 76-річний актор відповідає на листи  шанувальників. Його часто питають про славу. Тоді Рішар згадує свій тур із фільмом "Утікачі" 1986-го: "Пізно ввечері в нас із Жераром Депардьє закінчилося вино. Поїхали в єдиний у тому глухому французькому містечку магазин. Дівчина-продавщиця читала книжку. Піднімає очі - як заверещить і падає непритомна. Вина ми так і не купили - повезли її до лікарні".


Вистава "П"єру Рішару. До запитання" в постановці Крістофа Дютрона

19.00, Київ, театр ім. Франка, пл. Івана Франка, 3


П"ятниця 17

Учетверте Дмитро Медведєв приїде на зустріч із Віктором Януковичем. В інтернеті згадують його попередні візити: "У липні фотографувалися на тлі перевернутого прапора України. У травні перевернувся вінок. У квітні перевернули Чорноморський флот". Вересневу зустріч присвятили автопробігу "Санкт-Петербург - Москва - Київ"


Візит російського президента Дмитра Медвєдєва

м. Шостка, Сумська обл.

Субота 18

"Пирятин - мізерне містечко - сердито вигукне подорожній шляхом із Петербурга на Кавказ. - У Пирятині всього одна кам"яна церква, з дерев"яними добудовами без усякої симетрії. Вулиці широкі, порожні, брудні. Один кам"яний будинок - поштова контора, а інші совісно будинками називати. На станції жиди й підлога зі скрипом, як чоботи франта двадцятих років. Нема порядного трактира! У вині сандал колодами плаває; на більярді сидить курка..." Погоджуся з подорожнім. Але чи знаєте, що кілька сот років тому Пирятин був гарним, сильним і багатим сотенним містом у нашому гетьманстві?"


Євген ГРЕБІНКА, роман "Чайковський", 1843 рік


День міста Пирятин


"Самоосвіта - дуже корисна штука, - каже соліст британського рок-гурту Placebo 37-річний Брайан Молко. Він самотужки опанував гітару. - Ти не знаєш, як треба правильно грати, тому з"являється власний стиль. Тепер мене цілком улаштовує мій гурт. Навіть на старість даватимемо концерти в інвалідних візках!"


Концерт рок-гурту Placebo

19.00, Київ, Міжнародний виставковий центр, просп. Броварський, 15

Placebo after-party

22.00. Київ, клуб Sullivan Room, вул. Прорізна, 8


Неділя 19

Майстер-клас "Бурхливий секс, або Як робити Це з мозком" Ігор Адашевський присвятив мовним маніпуляціям. Навчатиме захисту від циганського гіпнозу. Інші учасники фестивалю "Двара" покажуть, як правильно дихати, визначати брехню з півслова та ходити по  жаринах.


Етнокультурний фестиваль "Двара"

м. Новомосковськ, Дніпропетровська обл., база відпочинку "Дубрава" на річці Самара

Зараз ви читаєте новину «256-й день року програмісти визнали своїм професійним святом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі