четвер, 22 квітня 2021 16:25

Zoom отримала нові функції

Zoom отримала нові функції
Zoom отримала нові функції фото: economiahoy.mx

Програма для відеозв'язку Zoom отримала оновлення. Йдеться про вдосконалення процесу анотацій та покращення реакцій.

Раніше функціонували лише шість реакцій. Відтепер учасники зустрічі можуть використовувати різноманітні емоції. До них належать смайли з різним відтінком шкіри, інформує Pingvin.Pro.

Організатори дзвінка можуть обмежити реакцію стандартними шістьма, якщо вони вважають це за потрібне. Для деяких облікових записів адміністратори чи їхні власники мають власноруч увімкнути повний набір емодзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Microsoft презентує сервіс Cloud PC

Поліпшили також функцію анотації. Новий інструмент додали для Windows, macOS і Linux. Нова функція дозволяє анотації автоматично зникати впродовж кількох секунд.

Якщо користувачі малюють анотації на планшеті Android або iOS, то з'являється нова функція автофігури. Вона перетворює їх в прямі лінії, прямокутники й овали.

З 1 червня 2021 року Google почне утримувати податки з блогерів, які монетизують контент. Такі нововведення стосуються блогерів незалежно від країни проживання. Розмір податку становить від 0% до 30% і залежить від того, чи надав блогер інформацію податковій службі США.

Зараз ви читаєте новину «Zoom отримала нові функції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі